Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

"Конрад" проблем

<< < (4/9) > >>

j.k.kolev:
А, какво ще кажете за магазина в малкия ЦУМ? От там също могат да се правят поръчки по каталог.

ivo:
Здравейте, рядко пиша. :-) Що се отнася до малкият ЦУМ, имам лош опит. Човека там нищо не разбира, нещата са стари и в повечето случаи с доста дефекти. А новите, които рядко ги има, са на цени много по-високи, отколкото самите фирми ги продават. Не дай си Боже, да сте оставили нещто на консигнация и то да се е продало. Е, пари поне една година няма да видите. Е това е моето лично и частно мнение.

mill:

--- Цитат на: ivo link=topic=196.msg1314#msg1314 date=1201255418 ---Здравейте, рядко пиша. :-) Що се отнася до малкият ЦУМ, имам лош опит. Човека там нищо не разбира, нещата са стари и в повечето случаи с доста дефекти. А новите, които рядко ги има, са на цени много по-високи, отколкото самите фирми ги продават. Не дай си Боже, да сте оставили нещто на консигнация и то да се е продало. Е, пари поне една година няма да видите. Е това е моето лично и частно мнение.

--- Край на цитат ---
От доста места съм чувал подобни мнения >:(,дори на хора извън Сф и съм съгласен с Иво

А утре/26.01./ поръчките на Конрад/направени 1-10.12.2007г./ би трябвало да са в провинцията.Днес на обед са ги разпратили със спиди ;)

br185:
  Здравейте и от мен!
  По темата за Conrad моите лични впечатления са с променлив характер. Първите две поръчки които направих пристигнаха точно месец след датата на поручване. Третата обаче (от октомври 2007г) която е и последна за момента пристигна с почти месец закъснение. Хората продаващи в самия магазин от моделизъм не разбират нищо и това е голямо неудобство. Аз живея във Велико Търново и ползвам услугите на Conrad-а в Русе тъй като ми е най-близко.За мое съжаление ми е невъзможно да идвам до София често така, че за сега ще ми се наложи да се съобразявам с това положение.

GG1:
Ами ако го нямаше и Conrad! >:(

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия