Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

"Конрад" проблем

<< < (8/9) > >>

Maktub:
Онзи ден минах през единия софийски Конрад, поисках им каталога за жп, но го нямаха. Чакали да излезе новия, но не знаеха кога ще стане това. Предложиха ми общия каталог, където няма нищо. Та хубаво е това – с двете седмици поръчки, – но ако има и какво (по какво) да поръчваме, току виж взели че свършили няква работа.

Vlado:
Нямам представа дали е за всички магазини, но най-вероятно да, защото лично собственика на "Конрад" го бил казал.
Информацията ми е от първа ръка - момчето което приема поръчките в магазина на ул. "Хан Аспарух" ми сподели всичко това, когато ходих да си взема обръщателния модул, който изнендаващо беше дошъл с две (!) седмици по-рано.

pavel75:

--- Цитат на: Maktub link=topic=196.msg5099#msg5099 date=1210628464 ---Онзи ден минах през единия софийски Конрад, поисках им каталога за жп, но го нямаха. Чакали да излезе новия, но не знаеха кога ще стане това. Предложиха ми общия каталог, където няма нищо. Та хубаво е това – с двете седмици поръчки, – но ако има и какво (по какво) да поръчваме, току виж взели че свършили няква работа.

--- Край на цитат ---

да ти кажа честно аз имам хартиения каталог, но винаги като поръчвам ползвам каталога в интернет. Там можеш да видиш в момента дадената стока дали е налична, дали се чака или е с изчерпани количества

Vlado:
И аз съм съгласен, че е по-добре да се ползва каталогът в Интернет, защото там информацията е винаги актуална. Давам пример: в сегашния хартиен каталог има изчерпан подвижен състав, което няма как да бъде отбелязано (примерът ми е един куплиран вагон на "Механо" за контейнери на фирмата "Варштейнер").

pach:
Ако искате - къде да оставя хартиен каталог за общо ползване (имам един в повече)?
Че на хартия някак е по подредено и структурирано!Пък като правиш поръчката в София , те си отварят мрежовия каталог и проверяват за наличност , инак не ти приемат поръчката!
А новината идва тъкмо навреме  ;)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия