А и аз да споделя...не знам ква секция е "конрад" ит.н. и т.н.,но определено си българска работа откъдето да го погледнеш.С изключение на София всичките им други магазини в провинцията са-хвани единия -блъсни другия...Ама грам понятие си нямат за 90% от асортимента им,пък за НО ,TT,Z,N -No Comment-зяпат като телета.Проблема с доставките е че:
1.В последните месеци силно са намалели поръчките
2.Доставката им от Германия се извършва единствено и само от една транспортна фирма /нещо с М беше/ и то качват на Конрад поръчките м/у другото,ако има място,ако Конрад-Германия ги мързи/все пак не са за Гърция или Унгария стоките,а за Булгаристан/,може и на следващия камион да ги натоварят,който пък може да иде там след 15-20 дена или бог знае колко време.
Кервана /камилски/стига до София ...
3.Сега обаче трябва да се разпределят за провинцията

,споко ,за къде да бързаме.И тук трябва да се напълни некво си превозно средство за да тръгнат поръчките към Пловдив,Плевен ,Варна ....Вече стигнали до крайните точки трябва да се звънне на всеки един който е поръчал нещо,/това поне го правят редовно/ да ама е петък някъде към 16-17ч. ...Ай за понеделник -ще ги подредим.
Написах всичко това ,защото се постарах последните 15 дена да разбера ко стана с поръчка направена на 04.12.2007г.Разнищих ги от въпроси ит.н. ,и може би жената на Дервиша ми обяснява щото е любезна че- сега заради празниците,заради коледа,вятъра духал обратно, шофьора имал газове, -глупости на търкалета,на майка им .... >

>

Браво на toniemi "Отдавна не ползвам услугите на КуРнад"

Такива като нас които не разбират много езици и не са в час с покупките от e_bay сме принудени да търпим своеволията и тъпата организация на този магазин.
И ше чекаме,чекаме....да дойдат германците,дет се вика.
P*S* Сърдечни благодарности към Adrian i Spas ,които спестиха много нерви