Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

Метеоритен дъжд 16-17 ноември.

<< < (4/4)

pach:
Така като гледам , краставите магарета се надушваме през девет баира... :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic:
Аз също съм любител на научната фантастика!!!Освен тези заглавия, страшно си падам и по "Градът" от Клифър Саймък - направо култова работа.Също и цялата пореди ца за "Фондацията" ...абе целият Азимов , тоест книгите му!!!
А от по новите препрочитам , "Хиперион" "Ендимион" както и "Зона 51"!!!

Best Ripper:
Абе нещо яко го ударихте на фантастики, та не знам какво сте видели... Май нищо. .Щот аз колкото и да зяпах снощи, нищо не видях... Явно бяха изгорели още предишната вечер... А беше ясно небето... :(

piko1:
вчера пикът беше в 23:57 а не 22:00 всичко започна в 23:30 и продължи до 6:00
тази вечер пикът ще е в 6:04
а за фантастика Пространство, Произход, Врeмe , на Стивън Бaкстър  Сoл на Aдaм Рoбъртс
абе много са

fyut:

--- Цитат на: pach link=topic=1990.msg31336#msg31336 date=1258530546 ---Така като гледам , краставите магарета се надушваме през девет баира... :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic:
Аз също съм любител на научната фантастика!!!Освен тези заглавия, страшно си падам и по "Градът" от Клифър Саймък - направо култова работа.Също и цялата пореди ца за "Фондацията" ...абе целият Азимов , тоест книгите му!!!
А от по новите препрочитам , "Хиперион" "Ендимион" както и "Зона 51"!!!

--- Край на цитат ---

Града и звездите на Кларк. Още много класици, Хайлайн, Зелазни,Сивълрбърг и естаствено Азимов!! Аз робота първата ми фантастична книга :yes: Както и българският класик Любен Дилов!

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия