Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
лепило
G_GROZ:
В тубичка, обикновенна, с накрайник. Около 8 - 10см. дълга. За мен най-доброто лепило за полистирол/всички сглобяеми модели са изработени от тази пластмаса/ е Равелското. Предпочитам това с илгата, защото е много по-прецизно нанасянето. Много често използвам и лепилото което дава ПИКО за лепене на сгради. То е абсолютно същото само, че е една идея по-рядко. Ама много малка идея! Когато се теглят дълги тигели работя с него, когато се дозират микроскопични части, ползвам Равел. Въпрос на личен усет. Майсторлъка при лепенето е горе-долу, като при рисуването. Универсално лепило няма, има подходящо лепило за съответния материал.
Best Ripper:
http://www.profix.bg/plugins/content/content.php?content.55
XRISTO:
Благодаря за линка.Иначе и аз ползвам ревелското, имам и без игла, но това с иглата верно е страхотно за нанасяне, а и съм се научил да лепя доста икономично.Хем става и по - чисто, а и се пести лепило, защото когато ми дотрябва - цената за мене е двойна, тъй като си го поръчвам и с куриера таман толкова.А иначе с едно лепило съм лепнал към 7-8 сгради и няма засега признаци да свършва.Но пък проучвам алтернативни варианти, евентуално за по - нататък.Може пък това, бизонското, да е по - сполучливо за локомотиви и подвижен състав. :hi:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия