Клуб "Железопътен моделизъм - България" | Club railway modelling - Bulgaria > Сбирки / Клубни мероприятия / Дейности

Коледно - Новогодишен банкет

<< < (10/16) > >>

TANO:
Мда поправих си линка и в моя пост. Искам да благодаря на ПАЧ за съдействието му по качването на филмчето, и се надявам да Ви е харесало.  :hi:

optron:
Интересна е идеята да се направи в стил "нямо кино", а също и със старобългарските букви - така изглежда сякаш филмчето е правено през 30-те години у нас. Ех, мечти ...
В крайна сметка е било весело, което в случая е най-важното. А това, че Ютуб падат жертва на купчините от авторски права си е от доста време ... Намирал съм много клипове с блокиран звук, за които системата им твърди, че звуковият трак бил предмет на авторско право ... Понякога имам усещането, че ако публикувам клипче, в което си свиркам песен от някой филм например и ще ми резнат и на мене звука ...  :sarcastic:

pach:
Много си прав!
 :lol: :lol: :lol:
Впрочем проблема май идва от това че е миксиран звука от оригинален диск (не свалян от мрежата, а такъв с авторските права на Сони - мюзик) и изглежда системата автоматично разпознава специалните битове защитаващи диска като собственост на Сони. Тоест ако беше миксиран звука от пиратски диск , най-вероятно , клипа нямаше да е "затворен за някой държави"  :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: :scratch_ones_head:
 :lol: :lol: :lol:

mgirginov:
Клуб "Железопътен моделизъм - България"
кани всички свои членове и симпатизанти  :pioneer: :wizard: :jester: :comando: :censored: :rabbi: :pogranichnik: :king:
на Коледно - Новогодишен купон  :music:  :party:
Събитието е в събота, 11.12.2010 г. от 17.30 ч. в р-т "Терасата"
Куверт 10 лв., включващ порция "добиче" с пълнеж и бира/наливно вино по избор в ОГРАНИЧЕНИ количества  :drinks: :drinks: :drinks:
Вегетарианците могат да консумират солети "на корем"  :angel:
Твърдият алкохол, салатите, допълнителните мезета, десертите и стриптизьорките се заплащат индивидуално  ::)
Приветствието на Председателя е БЕЗПЛАТНО !!!  :scenic:
Ми, заповядайте, значи  :friends:
Заявки за участие - чрез ЛС до 07.12.2010 г. Куверт се плаща предварително при краен срок 08.12.2010 г.

TheJackal:
Всичко това е чудесно - там съм! Само моля за едно разяснение "порция "добиче" с пълнеж" какво ще рече? Ако е анешко, пилешко, овнешко, козе - мен не ме бройте! Искам вратна пържола свинска или телешка. Да носим ли вино и ракия в индустриални количества? Ракията става и за почистване на релсите!  :drinks: ;D :dirol:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия