Клуб "Железопътен моделизъм - България" | Club railway modelling - Bulgaria > Сбирки / Клубни мероприятия / Дейности

Коледно - Новогодишен банкет

<< < (11/16) > >>

KRAKOMOBILA:

--- Цитат на: TheJackal link=topic=2034.msg49659#msg49659 date=1290342710 ---Всичко това е чудесно - там съм! Само моля за едно разяснение "порция "добиче" с пълнеж" какво ще рече? Ако е анешко, пилешко, овнешко, козе - мен не ме бройте! Искам вратна пържола свинска или телешка. Да носим ли вино и ракия в индустриални количества? Ракията става и за почистване на релсите!  :drinks: ;D :dirol:

--- Край на цитат ---
Каааааак ше съсипвате така ракията бе ?!  ;D

Gervasii:

--- Цитат на: TheJackal link=topic=2034.msg49659#msg49659 date=1290342710 ---Всичко това е чудесно - там съм! Само моля за едно разяснение "порция "добиче" с пълнеж" какво ще рече? Ако е анешко, пилешко, овнешко, козе - мен не ме бройте! Искам вратна пържола свинска или телешка. Да носим ли вино и ракия в индустриални количества? Ракията става и за почистване на релсите!  :drinks: ;D :dirol:

--- Край на цитат ---
ми май за 10 лв. е пълнено пиле по митничарски (с кебабчета) :dance1: :dance1: :dance1:

schatsi:

--- Цитат на: mgirginov link=topic=2034.msg49658#msg49658 date=1290340745 ---Клуб "Железопътен моделизъм - България"
кани всички свои членове и симпатизанти  :pioneer: :wizard: :jester: :comando: :censored: :rabbi: :pogranichnik: :king:
на Коледно - Новогодишен купон  :music:  :party:
Събитието е в събота, 11.12.2010 г. от 17.30 ч. в р-т "Терасата"
Куверт 10 лв., включващ порция "добиче" с пълнеж и бира/наливно вино по избор в ОГРАНИЧЕНИ количества  :drinks: :drinks: :drinks:
Вегетарианците могат да консумират солети "на корем"  :angel:
Твърдият алкохол, салатите, допълнителните мезета, десертите и стриптизьорките се заплащат индивидуално  ::)
Приветствието на Председателя е БЕЗПЛАТНО !!!  :scenic:
Ми, заповядайте, значи  :friends:

Заявки за участие - чрез ЛС до 07.12.2010 г. Куверт се плаща предварително при краен срок 08.12.2010 г.

--- Край на цитат ---

...а жени и деца да водим ли???

Gervasii:
аааааааа тъщата?! :wild: :wild: :wild:

mgirginov:

--- Цитат на: schatsi link=topic=2034.msg49776#msg49776 date=1290538127 ---...а жени и деца да водим ли???

--- Край на цитат ---

Събитието е само за корави и обръгнали моделистки души, зажадняли за рАкия  :drinks:, каубойски изстъпления  :wild: и нецензурни емоции  :girl_devil: 

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия