Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

НО макет - вече история

(1/6) > >>

BateYavko:
Ето какво правим тук на френско-щвейцарската граница. Засега сме само трима - Roco, Faller и аз. За уточнение, това ми е първи проект та да видя дали кучето става касапин с гледане, хе хе.

http://picasaweb.google.com/bateyavko/TheTrain

P.S. Имам смущения в цветоусещането и затова така съм прегърнал сивото  :(

Vlado:
Страхотно става! Лека конструкция, изчистен вид, но и разнообразен същевременно, качествени материали, прецизна работа или с други думи казано - отлична работа! Успех с по-нататъшното изграждане! :)

pach:
Явно става и с гледане - я каквъ убавиня се получава. :lol: ;D :good:
Мунчоооо, гледаш ли хората как се справят с наклоните си!? :pleasantry:
То тоз наклон явно е тренировка за по-голям макет, ама добре излиза в задната част на две нива да е трасето.
Тунела много готино се е получил, ама имам питане - разглобява ли се по някакъв начин (само не казвай че всичко е залепено вече :swoon:) та ако нещо стане сакътлък вътре, да извадиш всичко на "яве". ;)
Като цяло, много добро начало (ама пък тоя геолайн откъде го взе...) малка гара , двойно трасе - явно си падаш по движение и разминаване на влакове, по централни трасета.
Продължавай в същият дух , кефи се максимално и пускай снимки от развитието на проекта!
 :clapping: :clapping: :clapping:

BateYavko:
Планината е отворена отзад и се бърника в тунелите. Геолайна идва със СтартСета на Роко, само допоръчах C и D разширенията. А наклоните са леки и страхливички като за начало - на принципа/тук го прочетох/ 4см за метър.
Следващите снимки ще са с 52ката дето пуши, пее, свири, дано и танцува :dance1:

KRAKOMOBILA:

--- Цитат на: BateYavko link=topic=2059.msg32712#msg32712 date=1260870073 ---Планината е отворена отзад и се бърника в тунелите. Геолайна идва със СтартСета на Роко, само допоръчах C и D разширенията. А наклоните са леки и страхливички като за начало - на принципа/тук го прочетох/ 4см за метър.
Следващите снимки ще са с 52ката дето пуши, пее, свири, дано и танцува :dance1:

--- Край на цитат ---
Като се загледаш в ходовата част - танцува и то много красиво.  :spiteful:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия