Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

НО макет - вече история

<< < (6/6)

JesusBlack14:
 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rizar:
 ;D Иначе наистина е било готино.  ;)

KamaZZo:

--- Цитат на: BateYavko link=topic=2059.msg76525#msg76525 date=1334429610 ---Хе хе, макетът беше първи опит и отдавна изглежда така
(Image removed from quote.)
...мерси все пак!

--- Край на цитат ---
  :hi: МНОГО ДОБРО НАЧАЛО!!!....ама на втори макет  :lol:
:lol: :lol: :lol: Впечатлен съм уникална и много компактна подредба на кутиите и кашона (каква е площа под тях..сиреч колко ти е голям макета) :lol:,много добро хрумване да залепиш капаците със тиксо така къщичките няма да могат да избягат! :lol: (между другото въпросните капаци как се отварят аналогово или дигитално?) Ако позволиш и една съвсем малка препоръка:Абе,колега..ми прибутай малко тая кутия от дигиталното управление Роко...плътно до белия кашон,че седи много изкуствено,това на какво прилича,къде в природа си виждал толкова нещо?! :haha: Другия ми въпрос е дали си лепил кутиите към плочките на пода и ако да-какво лепило си използвал?! :haha:Поздрави!

П.П.: Дръж ни в течение ако промениш подредбата на кутиите!

А сега сериозно: По мое мнение (а както виждам и на колегите) първият ти опит е меко казано сполучлив така че чакаме следващия ти проект.Успех!

:good:

Ivo Nedkov:
Ееееее, какво стана с този макет?!?
И защо реши да се откажеш от него. Не ти ли харесваше?!?
Има си нов собственик или го разфасова и разглоби.....
Не ми казвай, че е второто....  :(  :(  :(

Rizar:

--- Цитат ---Хе хе, макетът беше първи опит и отдавна изглежда така
--- Край на цитат ---

--- Цитат ---или го разфасова и разглоби.....Не ми казвай, че е второто....
--- Край на цитат ---
Май е второто...  :(

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия