Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макетът на Тодор Чолаков (TT)
bdz43r:
--- Цитат на: pach link=topic=2078.msg43230#msg43230 date=1277703657 ---...
--- Край на цитат ---
Нямам притеснения. От свиването не ме е страх, а сега направих и експерименти.
Нагрях една релса до ~110 °C и се удължи с не повече от 2 мм (при начална температура 25 °C).
Замразих (до скреж) една от положените вече релси и се сви с по-малко от 0,5 мм.
Значи дори при най-екстремни условия не би трябвало да има повече от 1 мм колебание.
pach:
--- Цитат на: bdz43r link=topic=2078.msg43246#msg43246 date=1277710816 ---
--- Цитат на: pach link=topic=2078.msg43230#msg43230 date=1277703657 ---...
--- Край на цитат ---
Нямам притеснения. От свиването не ме е страх, а сега направих и експерименти.
Нагрях една релса до ~ 110 °C и се удължи с не повече от 2 мм (при начална температура 25 °C).
Замразих (до скреж) една от положените вече релси и се сви с по-малко от 0,5 мм.
--- Край на цитат ---
Ето това е научен подход (за който си мислех как да направим)!!! :hi:
Браво Тодоре!!! :clapping: :clapping:
Но дали е "чист" експеримента!? :scratch_ones_head:
В смисъл, имаше ри равномерно нагряване по цялата дължина от 1 метър?
Съответно замразяване...
Пък релсата е била и в свободно състояние (едва ли си стопил траверсна скара)...
То и така в нашия мащаб - ТТ , никак не е за подценяване по-голямо разширение от 1 мм на метър, щото при две срещулежащи метровки си става цели 2 мм, които при НО са перфектни за "тропкането", ама за ТТ не съм сигурен.... :prankster:
Явно има значение и на "предварителното" и последващо "натягане" при полагането на материала... :resent:
В тази връзка , аз лично от тук нататък ще копирам твоя метод за сглобяване първоначално с "инвентарни" релси, които в последствие да бъдат заменяни с "истинските" след първоначалното "монтаж+улягане" на цялата конструкция , включително и на самият релсов път.
:hi: ;D ;D ;D
bdz43r:
Нагряването беше електрическо на свободно стояща релса и няма как да не е равномерно. Измерих температурата със сондата на мултимера.
Замразяването беше на положена в пътя релса върху фиксирана траверсова скара, но все пак свободно мърдаща в скарата. Определено не може да е много равномерно, но щом по цялата дължина се образува трайна скреж, температурата навсякъде е била под 0 °C.
Този 1 мм при най-лоши условия го броя само за свиване, най-много да се получат по-големи фуги в наставите при -20 °C, когато хич няма да ми е до каране на влакове.
XRISTO:
-20 градуса в затворено помещение?! :suicide: Баси, та това е природен катаклизъм от световен мащаб!!!Значи навън ще да е към -50 най - малко. :lol: :lol: :lol:
optron:
Май ще трябва да измислим някакви моделни фурни - загряват се релвите примерно до към 40 градуса и топли се монтират. Така след като изстинат на мястото си, ще направят достатъчно фуги, за да не се кривят в летните жеги. :haha:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия