Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Полезни линкове на магазини и сайтове | Useful links to stores and sites
ЧЕЛЕН ОПИТ - или къде и как да пазаруваме
staff123:
Не намерих по-удачно място, затова задавам въпроса си тук.
За да направя поръчка от някой онлайн-магазин трябва да имам PayPal акаунт, който да въвеждам при поръчката. Правилно ли съм разбрал? И не е задължително да използвам кредитна карта, а може и с дебитна?
Adrian:
да имаш Пейпал акаунт е желателно , стреми се да работиш с търговци , които приемат Пейпал .
С Пейпал
-си защитен в случай на неполучена стока до 45 дни
-не плащаш комисионна , която при плащане по банков път е голяма и оскъпява
-има голяма вероятност ако си платил през банка да не получиш стоката ,процедурата по търсене на правата е ужасна и минава през местната полиция ;)
staff123:
ОК, стана ми по-ясно.
Благодаря.
Сaprycorn:
Внимание, Пейпал не приема карти от типа VISA ELECTRON/MAESTRO. Може да е дебитна карта но да бъде VISA CLASSIC. Повечето онлайн магазини приемат Пейпал, други изискват да се въведе номера на кредидната/дебитната карта. Вторият случай е малко рискован, ако магазинът изтегли погрешно повече пари от картата, той няма как да ги върне след това, а и не се знае дали няма да злоупотреби с данните от картата!
staff123:
Аха, ето защо не можах да си направя акаунт в PayPal. Използвам Visa Electron. Значи за целта ще трябва да си направя нова карта.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия