Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Полезни линкове на магазини и сайтове | Useful links to stores and sites

ЧЕЛЕН ОПИТ - или къде и как да пазаруваме

<< < (7/13) > >>

XRISTO:
Аз също съм с дебитна на банка ДСК, която е  доларова (с нея пазарувам онлайн в www.dealextreme.com)и си ги превръща сама в евра, когато я полвам в ибей без проблем.В началото и аз трудно се регистрирах, просто не бях наясно с процедурата, която вече съм забравил и сигурно ако пак трябва да го направя - ще имам същите проблеми.  :blush2:

IKAR:
Аз имам карта Visa Electron на ЦКБ. Абсолютно никакви проблеми при плащания към доста онлайн магазини - Modellbahn Kramm например. Същото се отнася и за плащане през Paypal - регистрирана е от една година и винаги плащанията минават. Но някои сайтове се гъбаркат и казват, че номера е грешен. След което трябва да им пратя картата в PDF формат по мейла и съответно да я чарджнат на техния пос терминал. Като питам в банката защо става така, те вдигат рамене и заявяват, че номерацията, респективно секюрити кода на Visa и Visa Electron е абсолютно на един и същи принцип, следователно Visa Electron следва да се приема навсякъде, където приемат Visa.

zazo:
Само да потвърдя, че Paypal със сигурност приемат Visa Electron, a доколкото знам и други дебитни карти.

IKAR:
Най-вероятно картата на колегата Станислав не е разрешена за разплащания в международно съобщение, каквато беше моята от студентските години, също Visa Electron. Международно приеманите карти имат изписан номер отзад, на гърба, не отпред, като към този номер има още три цифри, които представляват кода за сигурност.

XRISTO:

--- Цитат на: IKAR link=topic=209.msg30700#msg30700 date=1257319456 ---Най-вероятно картата на колегата Станислав не е разрешена за разплащания в международно съобщение, каквато беше моята от студентските години, също Visa Electron. Международно приеманите карти имат изписан номер отзад, на гърба, не отпред, като към този номер има още три цифри, които представляват кода за сигурност.

--- Край на цитат ---

Да бе, верно, че тези цифрички отзад, които сякаш са написани с химикалка имаха значение.  :good:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия