Лудост не, ами направо шантавост. Този локомотив нов струваше поне наполовината на тези пари. Колкото до цените, трябва да се коментират. И то не за друго, а защото напоследък (този въпрос доста сме го коментирали вече) точно най-маститите и реномирани фирми се научиха на тарикатлък, съответно системно и съвсем умишлено се оси*ат, за да може след известно време пак да си купиш и да има оборот. Абсолютно всички го правят, без изключение. Има да си мечтаем за наистина качествените, здрави и сигурни неща от преди 15-20 години. Примери колкото искате - и в хобито, и извън него - Мерклин, Даймлер Бенц, Сименс, Филипс, Нокия. Нищо, че повечето са на по 150 години. Аз миналата година направо за смешна сума си взех модел в императорския мащаб II, който е досущ като истински, и външно, и вътрешно, директно праща по дяволите "маститите" фирми....Можело значи да се произвеждат хубави неща на достъпни и поносими цени. Аз между другото няколко пъти на живо съм виждал Ламборгини и не ми направи особено впечатление. Нещо повече - звукоизолацията му никаква я няма, двигателят бръмчи ужасно, нещо подобно на ГАЗ-53А. Тогава за какво приказваме....