ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
Проблеми с Windows и тяхното лечение - въпроси и отговори
pach:
--- Цитат на: pach link=topic=2148.msg35046#msg35046 date=1265203054 ---Windows_7
:good: :nyam: ;D
--- Край на цитат ---
:nyam: :nyam: :nyam:
XRISTO:
Дано на 7-UP да са му оправили хибернацията, защото при ХР си е бъгава.Иначе единственото, което би ме накарало да си го сложа е навлизането му в офисите и на 80 процента при потребителите като цяло.Сега ту на едното, ту на другото...не ми се помнят топологиите на отделните опции в две ОС. ;)
piko1:
мисля че не е бъгава поне според мен на няколко пъти се случва вече да забравя да си взема зрядното (те отнасям се ) и ме спасява именно хибернацията
с оптрона по едно време говорехме за правеци та сега попаднах на това
http://www.norhtec.com/products/gecko/index.html
много интересна машинка а процесора е наистина интересен TDP:1W... и Тактова честота 1Ghz
XRISTO:
--- Цитат на: piko1 link=topic=2148.msg35632#msg35632 date=1265817021 ---мисля че не е бъгава поне според мен на няколко пъти се случва вече да забравя да си взема зрядното (те отнасям се ) и ме спасява именно хибернацията
--- Край на цитат ---
Значи не се диша нещо със Тошибният хардуер. ;) При мен изпада в хибернация, но при разбуждането става бавен и неадекватен.При рестарт се оправя. :good:
CaLLlo:
Това е информация на български за безплатно преминаване към новия Windows 10
Офертата важи само до 29.7.2015 г. и само за лицензирани потребители с платформи:
- Windows 7 (SP 1), или Windows 8.1 Update
- + наличие на инсталирани всички предишни ъпдейти до сега
- + наличие на покана от Майкрософт "Get Windows 10"
http://www.microsoft.com/bg-bg/windows/windows-10-faq?ocid=win10_auxapp_context
Това, което не пише в линка, а само в и-мейл-а изпращан при осъществяване на
"Резервация"-та е, че от 29.7.2015 г. (сряда) новият Win 10 ще е достъпен за изтегляне
като всеки друг обикновен ъпдейт за Win и той ще е с обем 3GB.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия