ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
Проблеми с Windows и тяхното лечение - въпроси и отговори
piko1:
ох така е който чете и пише сънен не съм те разбрал :lol:
pach:
Windows_7
:good: :nyam: ;D
piko1:
рано или късно всички ще минете на Севън :drinks:
като говорим за севън сега ще ви кажа последните два дни със какво се занимавам
с инсталиране на XP разбра се иамам един приятел който много обича да тегли всевъзможни приложения
игри и тн същия заради мен си купи лаптоп като големият ми (ми да аз съм с Лаптоп и нетбук вкъщи)
та вчера господина направо ме скъса от молби да му излекувам лаптопа имаше от тия хубавите вируси дето трябва да формтираш диска а понеже той сам не може да си фроматира диска и инсталира Бозата
разбира се Петко е насреща и така отивам аз и първо разбира се се опитвам да избегна преинсталацията със рековърито на ХП-то е стана но се оказа че вируса освен в регистрите се е разпространил из целият дял и така втори път слагам диска вече форматираме и инсталираме бозата и ок всичко точно на ужким
вадим другия диск слагаме дравърите и о ужъст няма Wi-Fi нито лан след двучасово мъчение да поткарам нета се отказах от мъчението ХП и целият ужас с който съм се занимавал вече повече от 4 часа вече с тотално потрошени нерви се прибрах наспах се и днес те вчера сутринта с флашкта в джоба отивам пак бутвам от флашката и след 20 минути всичко е готово драивъри насторики интернет и ОС на български освен ако нямате Видео на Ати и играете игри но там си има чалъм
та така и господина доволен и аз доволен със 20 левчета по богат все пак труд си е труд
около 20 часа по късно господина все още не е станал от лаптопа
истината е че първите няколко дни със севън се чувствате като Алиса в страната на чудесата докато разучите всичко в него и не му се нарадвате и свикнете с новия външен вид новите играчки и старт менюто с търсачката която си е направо слънце трябва ви някой фаил но сте забравили къде е а знаете името пишете и докато пишете вече е намерен и е на един клик разстояние а да забравих да кажа за
функцията за само поправяне не се безпокойте ако нещо стане с Севън ползвате рестор точките
а пък ако тотално го направите на салата рестартирате натискате ф8 и избирате опцията за само поправяне на севън и след 30 минути най много всичко е оправено и си е на мястото в 99% от случаите
хайде наздраве и ако има проблеми със севън ще помагаме :drinks:
pach:
Това с рестор точките си беше валидно и при по-старите Уиндоуси... :yes:
сома да не забравиш да ги правиш , както и бъйкъпи от време на време... :sarcastic:
piko1:
той си прави сам рестор точките при всяка инсталация на програма или ъпдеит
и бекъпа сам си го прави само трябва да си го настроиш :yes:
UAC е нещото което най много ме дразнеше и го изключих а да не забравяме и виртуалната машина на ХП
много хубаво нещо хибернацията също е много хубава опция особено за лаптопи по добре управлява ресурсите следователно от батерията се изстисква максималното на линукс държреше по 2:30-3 часа
с хп-то едвам ги докарваше 2 а със седмицата 2:30 с лаиърлес контраст на макс скаип и мозила яде почти толкова рам колкото хп-то с аерото и така мога да продължавам до безкрай ...
има много благинки но и ти скоро ще се увериш в това ;)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия