ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
Проблеми с Windows и тяхното лечение - въпроси и отговори
pach:
Миленеееее, виж няколкото поста по-горе и пак кажи, че яко ме тресе параноята...
Май става заразно...това с параноята. Сигурен съм (дали?), че и ти няма какво да криеш,
освен двойка близнаци от другата жена :haha: :haha: :haha:,
ама някак си ти става гадно, като разбереш за подобни неща - НАЛИ!!! :yes:
Особеното в случая е, че смартфона вечер го оставяш дори до леглото си,
като си мислиш, че ти си му "господаря" и си го изключил дори!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
--- Цитат на: Mixy link=topic=2148.msg100642#msg100642 date=1440669782 ---Лелеее, Паце, яко те е ударила параноята :haha: За телефона съм сигурен, че нищо не прави, щото му падна батерията, но жена ми вече два часа я няма и не знам какво да мисля - дали да не й включа GPS-a? :lol:
... Просто светът се променя и трябва да се адаптираме към това.
--- Край на цитат ---
Mixy:
--- Цитат на: pach link=topic=2148.msg101175#msg101175 date=1444127871 ---Миленеееее, виж няколкото поста по-горе и пак кажи, че яко ме тресе параноята...
--- Край на цитат ---
Мда, явно съм живял в заблуда. Не, че не ти вярвам, но друго си е като го каже и Сноудън... Някак си, ми става по- :wild: :angry: :diablo: към съответните разузнавателни институции.
urko:
Новият световен ред обявен от Буш-старши,вече е тук.Американските самолети удрят болница в Афганистан с ракети въздух/земя в продължение на 1 час,въпреки 18 обаждания от все още живите в нея,лекари и пациенти чрез мобилни и сателитни телефони.Шест от тях вече не се обаждат!В прогнозата за времето по руския официален телевизионен канал,съобщават какво ще е времето над Московска област и Сирия,с уверението,че в следващото десетдневие,преваляванията от дъжд над тази територия(забележете и те като нашите говорители вече не говорят за държави,а за територии),нямало да попречат на бомбардировките от руските самолети там!!!Нашия здравен министър иска да въведе пръстови отпечатъци като в секретните служби,а става въпрос за нашето здраве.Президента ни мечтае за скоростна жплиния до Албания,но няма понятие,че гара Гюешево вече повече от 50години е крайна гара,само защото няма интерес (търговски и военен) в това направление!!!Десет страни (територии) подписват ново тихоокеанско споразумение за безмитна търговия,но оставят 12 години за монополно разспространение от амераканска фармацифтична компания на скъпо и ново генетично лекарство,като никой не се запитва от кога три държави от подписалите,имат брегова линия не на южнокитайско море,а на тихия океан!!!Банкнотите били мръсни и пълни с вируси и бактерии,да сме минали на безкасови плащания не само на данъците,но и гласуването дори.1 400 000 доброволци в щатите са вече с вграден чип в ръката...и т.н. и т.н. и т.н.Сигурен съм,че всеки от нас може да продължи с подобни факти.Защото смятаме,че това са глупости от теория на конспирацията?Само защото не ни се е случило още на нас ли???
Mixy:
Още някои интересни факта около новия Windows 10:
Windows 10 включва истински кийлогър
Windows 10 и личните ни данни
Важно за Windows 10
Има и още много информация и материали за новите "екстри" на Win10 в специализираните сайтове на английски и руски. Някои от тези неща се знаеха отпреди и се предполагаше, че става дума за профилиране на потребителите с цел подигуряване на сигурността на ОС срещу злонамерен достъп и хакерски атаки (с хакерски похвати от страна на Microsoft!?!) или с цел реклама. Но ето, че започнаха да излизат и доста странни съобщения за сериозен трафик между PC-та с Win10 и сървъри на Microsoft, автоматично деинсталиране на софтуер на трети страни и др. подобни, дори и след изключване на всички опции за следене и след блокиране на съответните адреси в защитните стени. Което вече е притеснително.
А "най-готиното" е, че ако още не сте минали на Win10, въпреки, че той е "безплатен" за легални инсталации на Win7 и Win8, следящите екстри сами ще дойдат при вас с няколко обновления в WindowsUpdate и по-точно KB3075249, KB3080149 и KB3068708:
Най-лошото от Windows 10 идва за Windows 7 и 8
Така че, ако още сте на XP... ми стойте си на него, щото Vista-та не става или внимавайте с автоматичните ъпдейти ако сте на 7 или 8 ;)
P.S. Паце, беше прав :drinks:
Best Ripper:
Мисля, че на всеки поне леко мислещ човек е ясно, че няма как някакъв неизвестен суек като Бил Гейтс да стане най-голямото име в ИТ, ако не е държавен послушник на най-високо ниво.. И не претворява в практика замислите за световно господство на една силно недолюбвана нация, преследвана съвсем "случайно" през цялата история на човечеството... :drinks:
"...I've been a very bad girl," she said, biting her lip. "I need to be punished."
"Very well," said Steve Jobs and installed Windows 10 on her laptop. :pleasantry:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия