Начало    Контакти
Проекти    Новини    Събития    Статии    Връзки
Последни публикации в сайта
Клуб "Стендов Моделизъм България" организира Осма открита изложба-конкурс за стендови модели (всички мащаби и категории).
Кушет вагони на БДЖ произведени в ГДР и техните модели в H0
Галерия снимки и видео - "Булколекто 2011"
Цяла железница е сред експонатите на „Булколекто“ в Пловдивския панаир
Национална среща на железопътните моделисти в България
RailwayPassion.com - Форум за железопътен моделизъм
24 Май 2012, 00:31:44 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Заглавна Страница   Помощ Търси Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3]
  Изпечатай  
Автор Тема: Представяне на Luci  (Прочетена 1809 пъти)
luci
Гост
Сделки: (0)
« Отговор #30 -: 05 Февруари 2010, 00:36:24 »

Добре дошъл и от мен. Кутията точно на време те е ударила, но не бързай толкова. Всичко с времето ще ти се изясни. И аз като тебе разчисвах един килер преди година и половина и ме озари детският спомен мил. От тогава без сън останах. Пожелавам ти да си много щастлив с бъдещите ти придобивки в хобито. Наздраве!

Уффф, слава богу усмивка не съм само аз прецакан намигване хихихи мерси ти
Активен
piko1
Hero Member
Публикации: 654

Баш Котйо

Профил WWW
« Отговор #31 -: 05 Февруари 2010, 07:02:23 »

Добре дошъл luci и аз като теб първоначално поглъщах където каквото има във форума
и сега го правя де само че го правя докато другите спят те. спокойствието си е друго нещо
та от сега ти казвам абонирам се за полстовете ти къртиш мивки Man
за правописа няма да се притесняваш единственият човек на който се дразнят това съм аз
те аз уж съм най неграмотен тука не мога да повярвам деволпър в форума това е като
глътка чист въздух надявам се и за напред да четеш и пишеш тук  Наздраве!
Активен
luci
Гост
« Отговор #32 -: 05 Февруари 2010, 10:39:32 »

Добре дошъл luci и аз като теб първоначално поглъщах където каквото има във форума
и сега го правя де само че го правя докато другите спят те. спокойствието си е друго нещо
та от сега ти казвам абонирам се за полстовете ти къртиш мивки Man
за правописа няма да се притесняваш единственият човек на който се дразнят това съм аз
те аз уж съм най неграмотен тука не мога да повярвам деволпър в форума това е като
глътка чист въздух надявам се и за напред да четеш и пишеш тук  Наздраве!

усмивка  танц мирсииии усмивка Е аз незнам кога другите спят вече, само се надявам аз да почна да спя пак... беше си хубаво.. ех... В момента страдам и от Къщни критики и диалози:
-  "АБЕ ЕЙ ИЗРОД, какво е това в хладилника".
-  Е как кво, плексиглас разтворен в мравчена киселина.
-  "Ама що е в буркан, заема цяла етажерка"
-  Щото иначе е отровно и мирише зверски.
-  "Абе ти луд ли си, що не го сложиш това някъде друга де в - шкава с обувки?"
-  Ми няма място, там набутах кашончета с релси и поотделно да не се кривят, и онази зелената кутия не я накланяй също че вътре съм подредил лакове, спрейове и боички, които може да не са затворени добре.. от перхидрола и киселините..
-  "Почваш да ме дразниш вече, освен това забранявам да поиш в кухнята и да ецваш в банята, и закарай колата в събота на технически за застраховката"..
-  ЕЕххх, точно в събота съм много зает сутринта...
-  "Що? къде ще ходиме"..
-  Ми аз имам среща с един пич.... за едни фигурки и улични лампи..... Ухммм не ме гледай така.. правя го за лапето, да му свети над влакчетата  prankster намигване

.... а и незнайно що ми се карат и нощем - предавали се "трептенята" от клавиатурата на Лап-а, като бил в леглото и създавали дисконфорт на спящите !? представяш ли си
Активен
pach
Сделки: (22)
Hero Member
Публикации: 7494

TT-идеалният мащаб! BGTT, БДЖ,

Профил WWW
« Отговор #33 -: 05 Февруари 2010, 10:56:38 »

Ще падна от смях! Ще падна от смях! Ще падна от смях! Ще падна от смях! Ще падна от смях! Ще падна от смях!
Напълно те разбирам - около мен (в офиса) има  няколко такива като теб , които сами за себе си признават  "че в главите си не сме сами!!!"
 Шегичка!
 Ще падна от смях! Ще падна от смях! Ще падна от смях! Ще падна от смях! Ще падна от смях!
Активен
piko1
Hero Member

Баш Котйо

Профил WWW
« Отговор #34 -: 05 Февруари 2010, 11:11:05 »

искрено ти съчувствам Ще падна от смях! Ще падна от смях! при мен е обратното едва ли не ми ги бутат в ръцете  Ще падна от смях! Ще падна от смях!
но те и разбирам мойте колеги като им казах с какво се занимавам и ме гледаха като извънземно  Ще падна от смях!
добре че колежките гледат други работи че нямаше да се вредя  Ще падна от смях!
« Последна редакция: 05 Февруари 2010, 11:13:52 от piko1 » Активен
luci
Гост
« Отговор #35 -: 05 Февруари 2010, 12:15:07 »

усмивка абе аз ще си отмъстя усмивка вчера един колега се качи на тавана и е ровил сума време и сега мисля да посетим Конрад за суровина....
от тук насетне крачката е много малка да попадне в капана ми.. Поради интерес от страна на още един колега .. А битката е и неравна щото са ми подчинени а и са прецакани от живота с интерес към джаджите по рождение..

Има лека вероятност да се окажем оффис пълен с влакчета и посещаваши ни чичо-психиатри от време на време..

BTW: pach.. man !! абе къде може да се видят тези снимки от Сердика !?!?! брях как съм ги изпуснал вече ги няма в форума..
Активен
Жоро
Сделки: (31)
Hero Member
Публикации: 1321

HO DR IV епоха София

Профил
« Отговор #36 -: 05 Февруари 2010, 12:33:30 »

...Има лека вероятност да се окажем оффис пълен с влакчета и посещаваши ни чичо-психиатри от време на време...
Луци, щом е пълен с влакчета, взимам стетоскопа и идвам на посещение Да! медицинска сестра
Активен
piko1
Hero Member

Баш Котйо

Профил WWW
« Отговор #37 -: 05 Февруари 2010, 12:41:28 »

еха дай боже всеки му такъв офис  и такива подчинени  Ще падна от смях!
Активен
luci
Гост
« Отговор #38 -: 05 Февруари 2010, 13:08:22 »

...Има лека вероятност да се окажем оффис пълен с влакчета и посещаваши ни чичо-психиатри от време на време...
Луци, щом е пълен с влакчета, взимам стетоскопа и идвам на посещение Да! медицинска сестра

олеле, аз го казах много образно и попринцип усмивка  (както казваше едно дете на един приятел: Това Стетоскоп нали не е нещо за дупето?! с много уплашен вид казано) усмивка

Цитат
еха дай боже всеки му такъв офис  и такива подчинени  Ще падна от смях!
ААаааабеее не съм много убеден усмивка .. още харашото е в зародиш... но за нивото на кретенията тук при нас си гарантирам усмивка
Тази година махнаме масата за тенис и я заменихме с джаги, както в VMware и доста други фирми с олигофрени на работа...
Но да ти кажа, много пострадали и прищипани пръсти после.. а и се черпят при загуба с Бира и банички.. и по сериозни обяди - ще станем етажа с най-голями кореми !
Надявам се ако се гониме из стаите подир някоя релсичка, да се намали нуждата от Спорт... усмивка
« Последна редакция: 05 Февруари 2010, 13:13:43 от luci » Активен
pach
Сделки: (22)
Hero Member
Публикации: 7494

TT-идеалният мащаб! BGTT, БДЖ,

Профил WWW
« Отговор #39 -: 05 Февруари 2010, 13:13:27 »

...BTW: pach.. man !! абе къде може да се видят тези снимки от Сердика !?!?! брях как съм ги изпуснал вече ги няма в форума..
Наложи се тия дни да разчиствам галерията си поради липса на място - бях се "уплътнил" на отпусканите 10 GB и нямаше място за нови снимки. Не съм в галерията на форума, а на собствено пространство и се наложиха малки реконструкции. Обаче покрай сухото изгоря и мокрото - от 1200 снимки в този форум качени , останаха около стотина .Проблема е че и аз не знам къде са ми архивите и стана страшно...
Мисля по въпроса , ама нещо не измислям нищо... чеша се
Активен
luci
Гост
« Отговор #40 -: 05 Февруари 2010, 13:19:37 »

...BTW: pach.. man !! абе къде може да се видят тези снимки от Сердика !?!?! брях как съм ги изпуснал вече ги няма в форума..
Наложи се тия дни да разчиствам галерията си поради липса на място - бях се "уплътнил" на отпусканите 10 GB и нямаше място за нови снимки. Не съм в галерията на форума, а на собствено пространство и се наложиха малки реконструкции. Обаче покрай сухото изгоря и мокрото - от 1200 снимки в този форум качени , останаха около стотина .Проблема е че и аз не знам къде са ми архивите и стана страшно...
Мисля по въпроса , ама нещо не измислям нищо... чеша се

ти не правиш много трафик - демек не гледат страшно много хора, мога да ти дам някъде сървърмясто с ftp, не е супер удобно чак ама можеш да си линкваш от там имиджите по разни форуми и тн ?

Недей да губиш таквиз неща бе ей усмивка Я виж какви са ценни...
Между другото самия форум ако е закъсал с място или връзка (ако ме четат някой Админи) свирнете да го преточим някъде на широчко..
Активен
Страници: 1 2 [3]
  Изпечатай  

Отиди на: