Добре дошъл luci и аз като теб първоначално поглъщах където каквото има във форума
и сега го правя де само че го правя докато другите спят те. спокойствието си е друго нещо
та от сега ти казвам абонирам се за полстовете ти къртиш мивки Man
за правописа няма да се притесняваш единственият човек на който се дразнят това съм аз
те аз уж съм най неграмотен тука не мога да повярвам деволпър в форума това е като
глътка чист въздух надявам се и за напред да четеш и пишеш тук 

мирсииии

Е аз незнам кога другите спят вече, само се надявам аз да почна да спя пак... беше си хубаво.. ех... В момента страдам и от Къщни критики и диалози:
- "АБЕ ЕЙ ИЗРОД, какво е това в хладилника".
- Е как кво, плексиглас разтворен в мравчена киселина.
- "Ама що е в буркан, заема цяла етажерка"
- Щото иначе е отровно и мирише зверски.
- "Абе ти луд ли си, що не го сложиш това някъде друга де в - шкава с обувки?"
- Ми няма място, там набутах кашончета с релси и поотделно да не се кривят, и онази зелената кутия не я накланяй също че вътре съм подредил лакове, спрейове и боички, които може да не са затворени добре.. от перхидрола и киселините..
- "Почваш да ме дразниш вече, освен това забранявам да поиш в кухнята и да ецваш в банята, и закарай колата в събота на технически за застраховката"..
- ЕЕххх, точно в събота съм много зает сутринта...
- "Що? къде ще ходиме"..
- Ми аз имам среща с един пич.... за едни фигурки и улични лампи..... Ухммм не ме гледай така.. правя го за лапето, да му свети над влакчетата

.... а и незнайно що ми се карат и нощем - предавали се "трептенята" от клавиатурата на Лап-а, като бил в леглото и създавали дисконфорт на спящите !? представяш ли си