Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Почистване токоснематели BR290 на Роко - как?
Vlado:
760мм, най-добре внимателно разгледай локомотива и отговорът на въпроса ти сам ще изкочи отнейде. По принцип възможностите са ограничени - с винтче (винтчета) някъде по рамата или чрез едни щифчета дето дискретно са скрити между коша и рамата или и двете заедно. Затова най-добре огледай и ще видиш, че нито е толкова трудно, нито толкова мистично каквото го изкарваш.
760mm:
Владо, благодаря за отношението ти, това е отношението, което наистина ме кара да се замисля и да вляза в час с нещата и да можем един ден взаимно да си помагаме и да се радваме винаги на хобито.
Гледах го като един от ония пъзели, дето имат трудност от 1 до 6, ама този ми се стори с трудност 10. Свалих винта, който е отдолу на тежестта; махнах отгоре едно капаче, но целия кош не ми дойде, махах буфери (на 7-цата на Брава така ставаше), но нищо. Явно някъде се стиска-бута-натиска наистина, но ме е страх да не го потроша, все пак до сега не съм отварял и нямам основното how-to. Е, върви все още прилично; може да го донеса на сбирка и може някой да подскаже идея за отваряне.
Жоро:
--- Цитат на: 760mm link=topic=2193.msg35514#msg35514 date=1265640887 ---... да го донеса на сбирка и може някой да подскаже идея за отваряне...
--- Край на цитат ---
Много правилно решение :good:
piko1:
ето как да стигнеш до контактите
трябва ти отверка
е ето как да го отвориш
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия