Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout

Избор на място за разполагане на макета

<< < (8/10) > >>

pach:
""" ----------- ::)---------------"""
 :o :o :o      ;D ;D ;D ;D

pach:
За всички които са притеснени от липсата на място за постоянен макет...
Може да се разглобява , и съхранява така както модулите ...под леглото , на гардероба и т.н. ;D
И се изработва постепенно , от по.просто към по сложното...

ето една идея :

Като си намеря снимките (даже не съм сигурен от този ли са... :-[) ще кача и тях да видите колко е ... ;)

Maktub:
И аз съм замислил нещо подобно и ще ми радвам на всякакви идеи и снимки. Сега ввъпросът е как да го направя с капак(-ци) против прах, но и достъпен в тунелите... бе сложна задачка, то затова и само се подмотвам още...

jopeto:
В каталогче на Conrad бях видял едно време модули с изряазани дупки-дръжки за по- лесно пренасяне. Мисля, че  могат и да се редят един върху друг с помоща на пинове, така че горния да покрива садържанието на долния. Това е най добрата защита отпрах и светлина. Само за най-горният се изработва капак. Всичко подредено изгледа като шкафче. Ако човек няма място модулите са страхотно решение.

calibra:
Здравейте,нов съм във форома и искам да попитам дали ако е влажно мястото ще навреди на нещо от сорта на релси - тоест дали ще раждясат ?           Oба4е искам да попитам  ;)щото те първа ще си купувам пък и съм зле със парите  :'( :(     Аз нямам още нищо нито релси нито влакове  :D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия