Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Разкажете за онова време

<< < (2/8) > >>

vania85:
Спомних си една история; Тъкмо щтях да се прибирам от Ленинград за България. Сесията ми беше свършила, ПАРИТЕ също! Влизам в един голям магазин"Детски мир" и гледам на щанда за влакчета BR 01-5 и BR 52 (оня с големия тенер, кадето двигателчето е в него а колелата на локомотива са паразитни). Цената не помня точно 40-50 рубли за бройка! :o Ами сега какво да правя, кат няма пари :( няма и от кого да заема :( Сетих се че билета ми за самолета е за отиване и връщане ??? След много молби цветя, бонбони и др. обещания...... :-X :-X момичето от авиобюрото ми го смени с еднопосочен ;D Сигурно вече се досещате какво направих с върнатите пари от разликата в цената на билетите? Миризмата им е все същата като на нови!!!

Adrian:
Всичко е кристално ясно в твоята история , само моментът с : "...и др. обещания......  " звучи мистично . Може ли да го уточниш , вместо да ни баламосваш с 52- ки и 0-ли ;D

vania85:
Адри, небих искал да нарушавам првилника на форума ;) ;) ;)

Adrian:
:) Разбира се , всичко е в рамките на добрата шега :)

Сaprycorn:
Ето и от мен една история " от онова време"
Бях 10 годиШен, когато в цум пуснаха Е11. СтруваШе цели 20лв. Първата ми мисъл беШе "Тези са луди", и по4ти веднага след това запо4нах да ме4тая (по то4но да копнея) за този локомотив. Съгласете се 4е за 10годиШно мом4е е много, ама много трудно да събере 20лв. На мен това ми костваШе няколко месеца, докато една събота отитдох в ЦУМ с парите."Дайте ми, казвам, този локомотив от 20лв". А продава4ката ме изгледа лоШо и каза" Какво, от 20лв? Кой ти ги даде тези пари? Ште дойдеШ с майка си." А майка ми естествено не знаеШе 4е имам тези пари, и нямах намерение да и казвам. Тогава отидох при баба ми, а тя като 4у, 4е Ште дам 20лв за влак4е, само дето не умря. То бяха молби, то бяха обеШтания, 4е Ште слуШам, 4е Ште у4а, 4е не знам какво и не знам Што... И накрая баба ми се съгласи, но...условието беШе да се подстрижа. А аз тъкмо бях пуснал малко косица през ваканцията и даже малко прили4ах на Бийтълс. Но това беШе условието...или Е11 или коса.......Сега след близо 30 години в моята витрина с влакове, стои на официалният коловоз Е11 с дълга редица модернизирунг вагени

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия