Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Разкажете за онова време

<< < (3/8) > >>

vania85:
 Това е първият ми локомотив който бащами ми донесе от ГДР, 1964г. Много си го харесвам! Като си помисли човек само; машинката е на 44 години и още върви перфектно!

toniemi:

--- Цитат на: vasko58 link=topic=220.msg1834#msg1834 date=1202650504 ---(Image removed from quote.)

--- Край на цитат ---
Това каква машина е,и в кой мащаб е?

vania85:
НО на PIKO. Oт френските железници. Нещо беше СС и някакъв номер. Ще проверя после с точност. А така изглеждат вагоните към локомотива от този "сет"

vania85:
На тази снимка се вижда по-добре. Вагоните са 3 на брой в "сета". Само че са 2 класа.

Adrian:
как бе , култов к-кт си беше този !
Както и Е244 ките  с 2-та мечтовоза .
Бях си купил и двата , спомням си че после пуснаха Е244 в отделна кутия - 12,50 лв ми се върти в главата .
Един ден ходих да си купя модернизиран 1/2 кл и беше свършил - лелее, щях да умрЪ !И таман да си тръгна и едната продавачка казва на другата - дали е извадила някакъв кашон на Пико , който бил сгрешен - ама управителят казал да се продава ; питам с какво е - електровози - и вади познатия вездесъщ Е244 --хахахх , и аз пак си затръгвах , ама с периферното зрение меркам - бе нещо има различно на кутията , дайте да го видя - отварям го и веднага виждам : ЧЕРНИ талиги ?! - оппа , гледам номерация E144 Дойче Бундесбан , малииий , прималя ми!! Та познайте ;

а/ натопих продавачките в МВР за западна пропаганда ?

б/ прежалих парите за модернизирания ваген , залагайки съдбата му под въпрос

в/ или писах писмо на деда ви Мраз

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия