Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Полезни линкове на магазини и сайтове | Useful links to stores and sites

Проблем с регистрацията в eBay!

<< < (8/11) > >>

BDZ:
Моето писмо беше с обикновена поща. Понеже беше декември й ги сложих в коледна картичка. :wub:

pach:
Ако е до 25 грама - 6,50 лв.
Следващата цена обикновенно ми е 7,30 лв. но съм стигал и до 8,50 (имаше повече монети  :lol:).
Препоръчано, с приоритет и доказано доставяне (въздушна поща) - стигат за три дни до Германия.

Колкото до немците - не са чак толкова коректни - за разлика от Ясен и Марио - на мен никой не ми е върнал ресто (монети), а понякога съм слагал до три евро отгоре (при цена + доставка 72 евро аз съм слагал 75 ...).
Само един ми прати една "Ифа" извън покупката.
Вчера писах изключая последната доставка - видях вагоните (които за нещастие играхме с Владо-1) да се пускат отново на търг - писах и питах защо цял месец нямам доставка.
Отговори че не бил получил парите. :search:
Пуснах му, че имам дори обратната разписка за "доказаното доставяне" и той след пет дена се "извинява" - било станало грешка!?!?! :angry:

Но днес му е 59-тия ден от сделката - вагони нямам и следобед с чиста съвест му набивам отрицателна оценка!!! :yes:
Дори и да дойдат вагоните след 60-тия ден... :sarcastic:

Но не е моделист а някакъв антиквар, който явно не приема българите за равни в Европа.
И те така...
 :scratch_ones_head:

XRISTO:
Е аз не търгувам от анТИКВАРИ, и досега нямам нито една изгубена пратка, освен сегашната - чакам това чудо за моят син - STARCRAFT 2 WINGS OF LIBERTY FOR PC . Купих го от английския ибей, но вече десети ден ни вест - ни кост, а доставката уж за седем работни дни.  :angry:
Ще се глобяваме с тез ингилизи.  ::)

IKAR:
Не е ли забранено да се изпращат мангизи в плик като писмо по пощата? Имаше дори репортаж по телевизията по този въпрос, в който стана дума, че при проверка ако се намерят пари, изпратени по този начин, подлежат на конфискуване.

hristo:
Аз също знам, че е забранено и това си е доста сериозен риск.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия