Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Полезни линкове на магазини и сайтове | Useful links to stores and sites

Проблем с регистрацията в eBay!

<< < (7/11) > >>

TheJackal:
А цените на Western Union-а, са бетер банката, особено ако сумата е над 200 долара. :lol:

BDZ:
От моята банка ми казаха, че немските банки имат твърда такса от 1€ за получаване на пари по сметката без значение сумата. Затова предполагам германците не са фенове на пейпала.
Моя личен опит показва, че дори да съм предлагал да платя 5-те % пейпал такса вместо продавача, в повечето случаи просто казват "сори". Един път предложих на една лелка да й пратя парите (25€) в плик и тя се съгласи. Оказа се честна за мой късмет, но втори път тази схема не съм я пробвал.

pach:
По този начин са ми първите петнадесет плащания в немския ибей и до сега проблеми не съм имал (изключая последното - още си чакам пратката). Писмата са ми препоръчани с доказано доставяне и става достатъчно бързо. :hi:
Обаче и аз вече се регистрирах в пейпал! ;D

Сaprycorn:

--- Цитат на: BDZ link=topic=2218.msg45145#msg45145 date=1281998977 ---От моята банка ми казаха, че немските банки имат твърда такса от 1€ за получаване на пари по сметката без значение сумата. Затова предполагам германците не са фенове на пейпала.
Моя личен опит показва, че дори да съм предлагал да платя 5-те % пейпал такса вместо продавача, в повечето случаи просто казват "сори". Един път предложих на една лелка да й пратя парите (25€) в плик и тя се съгласи. Оказа се честна за мой късмет, но втори път тази схема не съм я пробвал.

--- Край на цитат ---
Поне 5-6 пъти съм плащал в плик, при това съвсем обикновено писмо(не препоръчано).  Всичките търговци излезнаха почтени :hi:

XRISTO:
Ах, какъв съм пън!  :angry: Това с паричките в плик пък въобще не ми е идвало на ум.А е страхотно като идея!Относно коректността на немците, то тя е пословична - не съм се и замислил за миг дори, че някой от тях ще ме преметне.А иначе съм си доста мнителен, относно сънародниците си най - вече.  ::)

Апропо, колко струва едно такова препоръчано писъмце?  ;)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия