Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Полезни линкове на магазини и сайтове | Useful links to stores and sites
Проблем с регистрацията в eBay!
fyut:
:yes: Имейл само в Gmail. Иначе аз съм с IE и по принцип нямам проблем да се регистрирам в ebay. Колкото до скоростта, според мен тя зависи от провайдера и компа, а не дотолкова от браузъра.
nilfe:
Не е от мейла и браузъра. Аз ползвам GMAIL и Mozilla и всичко е перфектно. Потърси причината другаде. Gmail е перфектната поща за мен, а Firefox многофункционалният браузер. Провери адреса и страната които задаваш дали коректно са въведени. Или просто напиши каква грешка ти изписва, може тогава да помогнем.
TheJackal:
След достта труд и пот на челото, дойде и дългоочаквания момент. Регистрирах се!!! Иеееееееееееееее! :yahoo: Цялата процедура стана през браузъра "Опера" - eBay-USA.
Още веднъж благодаря на всички, който помогнахте да разгадая ребуса наречен "еBay"! :drinks: Сега остана да си чакам кода. А само да спомена, че същата процедура е и с българския аукцион "Aukro". Чудя се да ли пък това няма да е "българския eBay".
XRISTO:
Аз, между другото, най голям к _ р ядох с вкарването на кода.Коректни са, даже две писма получих, но не го признаваше кода и това е...Накрая с триста зора стана.И с картата се позапънах, ама стана. Успех с регистрацията и си напиши ника, че да не се "скачаме" един - други. :good:
Der Hetzer:
Той дори и да си го напише, вече не им виждаш никовете на другите, които наддават...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия