Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Полезни линкове на магазини и сайтове | Useful links to stores and sites
Проблем с регистрацията в eBay!
XRISTO:
Абе излизат някакви странни такива, не знам дали всеки път се крият по един и същ начин.Мисля, че ако се разберем с теб, примерно да бидвам определен артикул, та да видиш с каква абревиатура ще ме видиш и същият опит след седмица, примерно - бихме могли и да разгадаем ребуса. :good:
nilfe:
Едва ли ще го разбереш, произволни обозначения са всеки път генерирани от компютър.
Der Hetzer:
Тц, не става, пише си произволни букви и цифри в двата края със звездички в средата, и дори да се засечеме по едно и също време в два различни търга, на двете места ще са написани по различен начин. Единствено по "Фийдбека" ще ги познаете и то аз не се мешам там (а и едва ли има за какво, понеже интересите ми са доста различни от тези на болшинството тук, така че аз не съм им никаква конкуренция), а от друга страна неведнъж просто наблюдавайки съм разпознавал известни личности тук именно по този способ, понеже горе долу знам кой какво търси...
XRISTO:
Кофти, значи да разчитаме на различните си интереси единствено.То и моят е различен - не играя за БДЖ и за стари немски, а като гледам, болшинството във форума се заглеждат по едното или другото. ;)
Adrian:
Ице , няма за какво да се надскачате с Чакала - той е в ТТ
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия