Главен форум | Main forum > Фремо | Fremo
ТТ модули
daddy_g:
--- Цитат на: Mixy link=topic=2236.msg94264#msg94264 date=1395946962 ---Панелката става един път! Мнооого е яка ;)
--- Край на цитат ---
Има още доста работа по нея
От другата страна трябва да сложа дограмите, след това чакъла по покрива, простори на няколко тераси, да минат от кабеларките и да сложат чинии и т.н.....После и още една панелка и гарата
gts.best:
Адмирация младежи !!!
п.п. липсва типичното "винкелно остъкляване" за развития соц.
spas_tf:
Панелката е повече от "откровена" , обаче искам да питам - това ако е гара Стрелча и я правим както е в реалността , то този блок изобщо го няма там - от този район съм и гарата е съвсем сама на сред полето и край нея минава пътя Пазарджик - Панагюрище - блокове , камо ли Кауфланд там не съществуват и така стой адски измислено чисто като сценография , а не като изработка. Аз самия правя друга спирка по тази линия - Тополидол и там смятам да пресъздам реалния терен и всичко наоколо, но без да правя например The Mall до нея. :hi:
stefanoff:
Странно, никой не беше споменавал че в тези модули търсим тотален копизъм на определена реална ситуация. Това, че гарата е наречена условно "Стрелча" не смятам че е ангажиращо, задължаващо или ограничаващо в някаква насока. Модула на Гавраилово е подходящ пример за това.
spas_tf:
Да така е , но аз просто задавам въпрос. Мислих , че като правим модули пресъздаваме реални железници (естествено без да гоним "копизъм"), но все пак реални. Просто казах , че това не съществува и тогава е редно както в MiWuLa да има "Fantasyland" в нашия случай гара. Не го приемай за критика. :hi:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия