Главен форум | Main forum > Фремо | Fremo

ТТ модули

<< < (25/38) > >>

emilchaushev:
Броя на пощенските кутии се разминава с броя апартаменти :)

Според мен важното е, че модулите се правят от различни хора и всеки вкарва своето виждане. Колкото повече хора, толкова по- различни идеи и реализации.. Това им е хубавото на модулите, че всеки може да твори според собствените си виждания.

Естествено, че точно пресъздаване на конкретен обект е ценно, особено когато има и историческа стойност самия обект, но целта на всеки проект на модул е виждане на собственика на модула. Тогава и участието в конкурси дава доста преднина на модули точно пресъздаващи реални обекти.

Идеята с панелката е супер. Чувствам се като у дома :)

G_GROZ:
Имам забележа към рекламата на блока. Придържайки се към настоящата партийна повеля, билборда трябва да е на "Телевизията на истината", с ведрия образ на нейния собственик, а не реклама на западни монополисти които са впили вълчите си зъби в хората и смучат кръвта на народа! Внимавай какво слагаш, да не дойде множеството пред клуба с мегафона и   да отговаряме пред прокурора!  :on_the_quiet:

zazo:
Екстра е блокчето.

pavel75:
Мисля, че модулът е готов за включване в националната жп моделистка мрежа.
Ето работа в екип по последния етап "озеленяване":

и кадри от завършеното озеленяване:

Best Ripper:
Павка, шофьор си. Къде ти е знакът за максимална височина на МПС, което може да мине под моста?  ;)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия