Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

Първият в БГ модел на серия 86 (ЕА3000)

<< < (24/26) > >>

Dimitar Baev:
Е приятели от ТТ четата, вече имаме официален отговор от АСМЕ, че нямат възможност да произведат серия 86 в мащаб 1:120. Поне засега!

Може би ако съберем една доста голяма бройка от всички европейски ТТ фенове и поръчаме ще стане.

pach:
Това не е лоша идея (имам регистрации в доста форуми от ТТ клубовете) но дайте всички страни в които се ползва този локомотив?
Не съм специалист по електровозите , и въобще не ми харесват, но ще си изкривя душата ако не похваля модела му в НО. Много готина визия и най-вече ПЕРФЕКТНО задвижване.Не съм виждал н аживо по "мазно"  и тихо "возене" от тази механика на Булмаркета!!!
СТрахотен е! Ако го имаше в ТТ (горната идея не е никак за подценяване) бих преразгледал отношението си към електровозите (в частта си за БЪЛГАРСКИ машини).
Впрочем в събота видях на живо (отново) и 46-та серия от същата пляда фирми - производителки и със задоволство установих , че казаното по-горе за Булмаркета се отнася в същата степен и за този локомотив!!!
 :clapping: :clapping: :clapping: :good: :ok:

KRAKOMOBILA:
Дания, Румъния, България.

pach:

--- Цитат на: KRAKOMOBILA link=topic=2240.msg40554#msg40554 date=1272880602 ---Дания, Румъния, България.

--- Край на цитат ---

Изненадващо за мен Владо-1 е намерил клуб в ТТ който се оказва ...датски! :blink:
 :yahoo: :yahoo: :yahoo: :dance1: :dance1: :dance1:
Правят и модули - впрочем както той казва - доста са напред с материала  :hi: :hi: :hi:
Тематиката им явно е ГДР - една страна останала като спомен от студената война , с "Трабант"-и и "Вартбург"-зи по улиците на модулите...и въобще мноооого точно и достоверно направени. :scratch_ones_head:
Но си мисля да завържем контакти с тях - все пак търкаляме техни локомотиви (макар и в НО... :spiteful:) - западен клуб в ТТ не е за "изспускане". :spiteful: :bb2:
----------------------------------

Вчера метнах "пеперудата" на Булмаркет (55-та серия) от тук в локфорума...
Днес пък ще направя обратното:

:good: :ok:

mitko359:
Остана ли някой локомотив?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия