Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
Имам проблем със свалянето на снимки
vania85:
Вижам, че много от вас са на "ТИ" с компа! Спряха да ми работят USBтата и немога да свалям снимки нито от фотоапарата нито от телефона с Bluetooth и WEBCAM немога да пусна! В началото работеха всички после останаха 2....1..сега няма никой. Знае ли някой как мога да ги оправя. Трябва ли да преинсталирам целия Windows? Иначе старата барака е за смяна но се налага да кретам засега с нея.
mill:
Доколкото разбрах -включваш gsm-a през usb порт и не ще да прехвърля файлове.
1.Пробвай да смениш кабела за връзка м/у pc i gsm.2.Отвори кутията и огледай да не се е прецакала usb входа.3.Ако не стане -преинстал .
Но преди това пробвай няколко пъти.Дали само снимки не прехвърля или и др.не ще. ;)
EMPEROR:
Пробвай само с преинстал на USB-тата ... ако не стане проваш и Винбозата да преинсталираш ... ако и това не стане дано имаш гаранция. Иначе или ново дъно или USB адаптер за PCI слот ! И те така ! ... :D
XRISTO:
Чукни с десен бутон на "моят компютър" и избери от падащото меню Manage,оттам Device manager и виж на USB root hub дали нямаш жълти удивителни или въпросителни.После пиши да видим как ще се оправяме по-нататък.
vania85:
Не, няма жълти питанки и удивителни. Имам 4 USBта а там ми излизат 8 връзки. На първите 4 пише " USB Root Hub" на следващите 3 "VIA Rev 5 or later USB Universal Host Controller" и на последната " VIA USB Enhanced Controller" Аз вчера и 8те ги деинсталирах рестартирах PCто и заредих отново софтуейра на фотоапарата но нямаше никаква промяна. Единственно на USB2 ми изписва, че е открит нов хардуеър след като включа фотото в него и въпреки всичко пак немога да усъществя връзка м/у PCто и апарата! Жълти питанки ми излизат по-нагоре в падащото меню под "Other device" и срщу тях пише "Unknown device" П.П. Безкрайно съм ви благодарен за оказаното внимание и помощ!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия