Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
Имам проблем със свалянето на снимки
XRISTO:
Забравих да уточня,но но явно си с XP.Имаш ли инсталиран SР2? И въпросните питанки ти излизат при свободни USB портове ли?
vania85:
Проверих с търсачката: на SP2 ми излизат доста неща но на Service Pack 2 не ми показва нищо. И срещу нито едно USB нямам питанка.
XRISTO:
Ами именно за Service Pack 2 става въпрос.А него най - лесно ще го познаеш по тази икона в контрол-панела:
http://img209.imageshack.us/my.php?image=94691169dy8.jpg"
Има ли я - значи го имаш-ако я няма не е лошо да си инсталираш,защото оттам идват доста неразбории с USB - тата.Тегли се от който си избереш торент-тракер.
--- Цитат ---И срещу нито едно USB нямам питанка.
--- Край на цитат ---
Ясно.Но под свободни портове не разбирам дали има въпросителна в Device Manager-а,а дали има включено нещо в тях. И като изключиш всички USB устройства го отваряш и гледаш дали някъде в целия мениджър има знаци !?.Ако не - затваряй го,включи устройствата и пак го отвори и виж дали има жълти?!.Те ?! може да са и срещу PCI-bus , което пак е от USB портовете.
vania85:
Като включих фотото в лентата на задачите, доло в дясно излезе иконата за връзка с USB и започна да мига жълт прозорец на който пише " USB Device Not Recognized" а дясната част на прозореца на "Device Manager"също много бързо се скрива и се показва.
vania85:
Няма смисъл да се мъчиме повече а и аз може би не обяснявам точно нещата щото не съм чак толкова навътре в тях. Ще го закарам някаде на ремонт. Той и без това "взема-дава" моя компютър. Извинявам се за главоболията и още веднъж ви благодаря!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия