Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Задвижване на БГ модел серия 86 (ЕА3000)

<< < (3/8) > >>

Vlado:
Разбира се!  :good:

XRISTO:

--- Цитат на: fyut link=topic=2251.msg36381#msg36381 date=1266574963 ---Определено не като заводски модел.

--- Край на цитат ---
...на старото "пико", а доста по - добро.  :good:

toniemi:
Снощи установих че колелцата които си отлях,при стягането са свили малко,но достатъчно зъбите да прескачат.Принудих се някой от по-дългите зъбни колелца да ги разрежа на 2-3,според дължината.В китайските играчки открих такива,по-дълги и станаха.По-нататък като ми изпаднат ще ги заменя :good:Въпреки това,пак използвах от отлятите,като ги слагах през едно,а помежду тях ,сложих такива с 12 зъба.Всичко е ОК :good:

lubomir:
Тони, механиката е точна наука, а зъбните колелета за модели още повече! Бих ти препоръчал да се поразходиш до някой магазин за аудио и видео техника, там обикновенно има доста чешити зъбни колелета от такива устройства и предполагам ще намериш това което ти трябва. Струват стотинки. В най-лошия случай ще вземеш по-дебело зъбно колело, което ще "стесниш" но без да бараш модула и геометрията на зъбите, но зъбно колело от отливка при това не шприцвани, без допълнителна обработка не бих препоръчал на никого.
Инак другите работи гледам стават добре!

toniemi:

--- Цитат на: lubomir link=topic=2251.msg36387#msg36387 date=1266581430 ---Тони, механиката е точна наука, а зъбните колелета за модели още повече! Бих ти препоръчал да се поразходиш до някой магазин за аудио и видео техника, там обикновенно има доста чешити зъбни колелета от такива устройства и предполагам ще намериш това което ти трябва. Струват стотинки. В най-лошия случай ще вземеш по-дебело зъбно колело, което ще "стесниш" но без да бараш модула и геометрията на зъбите, но зъбно колело от отливка при това не шприцвани, без допълнителна обработка не бих препоръчал на никого.
Инак другите работи гледам стават добре!

--- Край на цитат ---
Знам,и аз се занимавам с такива работи.Обиколих магазините в София,точно такива нямат.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия