Главен форум | Main forum > Фремо | Fremo

Общи въпроси за Фремо модулите

<< < (4/23) > >>

schatsi:

--- Цитат ---Важното е да се обсъждат нещата и не анонимно, а на живо
--- Край на цитат ---
МНОГО ПРАВИЛНО    ...а що се отнася за модулите и стандартите... предполагам че Жоро може да даде размери  и скица или чертеж на идеята  и да действаме...

Жоро:

--- Цитат на: schatsi link=topic=216.msg1656#msg1656 date=1202291167 ---...Все си мисля , че срещите ни трябва да се провеждат в събота  или в неделя...Така ще е по-удобно и за колегите от провинцията .    ...и без това се виждаме само един път месечно  за час -два...така че според мен ще е по -удобно за всички.. ;)

--- Край на цитат ---
По принцип си прав. Но ще дойде лятото, софиянци ще хукнат през уикенда по родните си места и в София не остава жива душа. И нека излезе напред да го видя тоя Юнак, дето ще се опъне на жена и деца, които искат да ходят на излет. Аз съм лесен, детенце вече е мома за женене, приятелката ми ме подкрепя в хобито, тъй че съм съгласен за неделя.

Gervasii:
аз сиромахът, кат си нямам село и кравичка, завалията АЗ! и кола си нямам! барем влакчета си имам да лъскам и проветрявам. та според мен и неделя е добре. събота понякога е за шопинг терапия (за радост на жената  :'()

schatsi:

--- Цитат ---Важното е да се обсъждат нещата и не анонимно, а на живо.
--- Край на цитат ---
...до лятото -време бол...тогава може и през седмицата да се виждаме... а за "опъването"...както "открадваш" час-два за макета или нещо друго така и за среща със сродните души.. ;D ;D ;D

Adrian:
ето как изглежда weekend  на софЯнци в 1:87 :  

http://www.ontracks.co.uk/thumb.php?image_file=product_images/PRE10107.jpg&w=200&h=200&size=l

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия