Главен форум | Main forum > Фремо | Fremo

Общи въпроси за Фремо модулите

<< < (3/23) > >>

Gervasii:
може би не съм разбран правилно. по-добре някакво равитие от колкото безкрайна полемика. всъщност нека нещата да тръгнат от себе си и мнозинството ще направи коректив.

Vlado:
Абсолютно съм съгласен с gervasii! :) Нямах и намерение да създавам спорове, а по-скоро изясняване на посоките на развитие, но спирам до тук.

vania85:
Трябва да се помисли за тез които не сме от София и няма да можем да дойдем а имаме желание да членуваме в клуба. Някой беше споменал за членски внос (примерно 10 лв).Добре ще бъде ако се пусне една анкета за да се разбере колко хора (приблизително) са съгласни да участват в това начинание.

Жоро:
По-горе стана въпрос за помещение, където да се провеждат редовни сбирки. Докато държа магазина на Кирил и Методи, няма проблем да се събираме там.  Всеки е добре дошъл.
Още по-миналата година , когато говорихме с Иво за по-голям магазин, къде на шега, къде на сериозно, коментирахме, че така ще има къде да се събираме и евентуално да караме влакове по наши модули.

schatsi:
...Все си мисля , че срещите ни трябва да се провеждат в събота  или в неделя...Така ще е по-удобно и за колегите от провинцията .    ...и без това се виждаме само един път месечно  за час -два...така че според мен ще е по -удобно за всички.. ;)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия