ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Представете се | Introduce yourself
Представяне на Nikibmw
Nikibmw:
--- Цитат на: muncho link=topic=2298.msg37260#msg37260 date=1267474023 ---Добре дошъл " земляк" .Родния ми град е Димитровград.До 4-5 год. възраст съм живял там ... :hi:
--- Край на цитат ---
благодаря , а сега каде живееш ? о Фелибето браво в наи готиния град си се преместил , там в една книжарница по пътя от гарата към главната преди имаше много красив макет Иван Вазов маи беше книжарницата
Nikibmw:
--- Цитат на: toniemi link=topic=2298.msg37257#msg37257 date=1267472756 ---Изпадна случайно на вторичните при нас,"шестица от тотото" го нарече приятелят ми ;D
--- Край на цитат ---
направо си е шестица , ако испадне още някои свиркаи :drinks:
XRISTO:
Кво е туй шпер?!Да не сте изяли Ц - то? ;)
Nikibmw:
--- Цитат на: XRISTO link=topic=2298.msg37267#msg37267 date=1267477045 ---Кво е туй шпер?!Да не сте изяли Ц - то? ;)
--- Край на цитат ---
туе е вид диференциал при бмв та та с които и двете задни колела въртят едновременно и шофирането се превръща в приключение
XRISTO:
Блокировка на диференциала, ясно.Сигурно немците така му казват и за това ми е непонятен като термин.Е, може и в средите на автомобилният спорт да се използва, но съм твърде далеч по разбирания от подобни занимания.Поинтересувах се, защото също се занимавам с автомобили, но с цел съзидание. :hi:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия