Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макет на Caprycorn

<< < (5/60) > >>

Der Hetzer:
Не бе, друга беше врътката, вместо един детайлен дето струва колкото цветен телевизор - по-добре 20-30 долнопробни  :haha:

Скъпият фин и детайлен модел може само да стои на пиетдестал и да му се кланяш като на тотем или някакво друго древно божество, докато евтините и не чак дотам детайлни ако си сакатулник - може да ги джасаш, блъскаш, изпускаш, да си правиш катастрофки, дори и да им се счупи нещо - докато все още се движат са си ОК и са като чисто нови.

В тази връзка е създадена следната универсална формула:

... и отново, използвайки базата на автомобилните сравнения - ако имаш един Мерцедес - може мутрите да ти направят караминьол, но ако имаш 30 Москвича - можеш да основеш таксиметрова фирма  :spiteful:

optron:
Йеее, направо се насладих на всичко в тази стая.
Ако позволиш една идея от мен:
Композициите, които са във витрините да са на подвижни стойки с релси, така направени, че като се поставят на определено място в макета, влакът да се "плъзва" върху железния път. Така да се избегне постоянното разпарчосване на композиции и обратното им нареждане когато ги прехвърляш между витрините и макета.

XRISTO:
А, сега се загледах по - подробно във витрините и установих, че няма нито една товарна композиция?Другаде ли са, или сме пълни противоположности(аз нееднократно съм се обявил за фен на товарните влакове)?  :hi:

Adrian:

тц тц , Ицеее, пак си проспал житието и битието на Свети Свети Ясен Шихта -

той колекционира само пътници !

XRISTO:
Ами пътнички?  :lol: :lol: :lol:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия