Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макет на Caprycorn
Сaprycorn:
--- Цитат на: nilfe link=topic=2315.msg63981#msg63981 date=1313046969 ---Къщите ти нямат пердета. Не си ли ги отдал под наем още. Дай една обща снимка на макета, та да се ориентираме. :clapping: :clapping: :clapping:
--- Край на цитат ---
По времето на снимките все още не бях сложил пердетата.
Сaprycorn:
Ето и малко по-добра ориентация:
В началото НЯМАХ градска част, само отделни сгради с които експериментирах:
После оформих това: Много красиви сгради, но... в друг мащаб!
И сега това:
Жоро:
Тук явно подготвят сцената за снимки на новия прочит на "Отнесени от вихъра". Камерите и осветителите умело са се прикрили. Това се казва професионалисти! :ok:
mitko0888:
Едно непрофесионално мнение по темата:
Художниците имат разни техники. Пример: от където и да гледаш обувката в червеното кръгче, все е насочена към теб.
Спокойно мога да кажа че Ясен е направил същия фокус с макета си. От снимките това не си личи, но на живо ефектът е поразителен! Разположение, размер, ъгли, переспектива и т.н. са така подбран, че застанал пред него си направо в епохата и обстановката.
Мисля че в това отношение този макет е ненадминат! (не само измежду представените тук) :good: :hi:
Има и един отрицателен резултат - когато Ясен се занимава с макета си не пише статии ... Епохи, локомотиви - аз поне си ги чета с удоволствие!
widowmaker:
Абе по една боя трябваше да тегли на тия къщя, че пластмасата си личи.
И да пооцапа малко по улиците, много като аптека бе, Ясене )
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия