Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макет на Caprycorn
Сaprycorn:
--- Цитат на: mitko0888 link=topic=2315.msg63986#msg63986 date=1313061873 ---...
Спокойно мога да кажа че Ясен е направил същия фокус с макета си. От снимките това не си личи, но на живо ефектът е поразителен! Разположение, размер, ъгли, переспектива и т.н. са така подбран, че застанал пред него си направо в епохата и обстановката.
Мисля че в това отношение този макет е ненадминат! (не само измежду представените тук) :good: :hi:
Има и един отрицателен резултат - когато Ясен се занимава с макета си не пише статии ... Епохи, локомотиви - аз поне си ги чета с удоволствие!
--- Край на цитат ---
Mитко, трогнат съм от комплимента! Но тук трябва да призная, че тази част от града я подреди Васко! Аз имам доста "праволинейно" мислене и винаги, подсъзнателно търся правата линия и осевата симетрия. Затова помолих Васко за помощ, и той въртя, размества, премества, докато се получи малко по-разчупена подредба на сградите, фонтана и градския площад.
Така,че твоите комплименти са към нашият добър приятел Vaskopf :hi:
Сaprycorn:
--- Цитат на: widowmaker link=topic=2315.msg63987#msg63987 date=1313062035 ---Абе по една боя трябваше да тегли на тия къщя, че пластмасата си личи.
И да пооцапа малко по улиците, много като аптека бе, Ясене )
--- Край на цитат ---
Специално при тези къщи е трудно, дори невъзможно. Причината е, че стените и орнаментите по тях са фабрично залепени, както и стъклата към дограмите. Тази нова технология на Кибри е много добра, с тази забележка, че не позволява боядисване.
Боядисал съм само тунелните портали , подпорните стени и виадукта.
Heksi:
Като видях подредбата на сградите, макета като цяло май, че коментара е излишен. Голямо браво и на Васко и на Яско.
widowmaker:
--- Цитат на: Сaprycorn link=topic=2315.msg63992#msg63992 date=1313066922 ---
--- Цитат на: widowmaker link=topic=2315.msg63987#msg63987 date=1313062035 ---Абе по една боя трябваше да тегли на тия къщя, че пластмасата си личи.
И да пооцапа малко по улиците, много като аптека бе, Ясене )
--- Край на цитат ---
Специално при тези къщи е трудно, дори невъзможно. Причината е, че стените и орнаментите по тях са фабрично залепени, както и стъклата към дограмите. Тази нова технология на Кибри е много добра, с тази забележка, че не позволява боядисване.
Боядисал съм само тунелните портали , подпорните стени и виадукта.
--- Край на цитат ---
Мда, това е гадно, аз затова купувам аухаген и фалер - можеш да им шибнеш една боя предварително.
Що не минеш съвсем рехаво с фалерската патина?
Все си мисля, че ще има ефект.
pach:
Ясене, чудесно става и продължава да се движиш напред!!!
:hi: :clapping: :clapping: :clapping:
Дано не си залепил фигурките като телефонната кабина!
Предполагам, тия американки с кринолините са на някаква екскурзия в Европата!?
Питай жената за модата в Германия по времето на пресъздаваната епоха все пак де!!!
Не само Васята е спец по макета ти. Нали помниш първия филм за него - Макета на Деси и Ясен!!!
Поздравления!!!!
ПП.И да махнеш снимката с дизеляка - това си е кощунство за теб и твоя фин ...парен дух (дъх)!!!!
:clapping: :clapping: :clapping: :drinks: :drinks: :drinks:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия