Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макет на Caprycorn

<< < (13/60) > >>

nilfe:
Ясене, няма никакъв смисъл от тази шайба разположена по този начин. Какво ще въртиш на нея, при положение, че нямаш достатъчно коловози, на които да разполагаш локомотивите. Ако питаш мен при този вариант аз бих си развил едно двойно депо и 2-3 коловоза обслужващи точно като за междинна гара, където обикновенно в ония времена не е имало повече от 2-3 локомотива за смяна или маневри. При това пространство просто май се обезсмисля шайбата. Ето един пример за шайба:

А това е за теб в случая:

Жоро:
Като толкова държиш да имаш обръщател създай и инфраструктурата, която оправдава неговото присъствие. Иначе става "на свинчЕ-звънчЕ". Не разбирам, как може да държиш да имаш перфектни машини, а се стискаш за място. Отпусни тая душа, дай и полет :dance1:
В противен случай ще имаш чудесни витрини, чудесни мебели и скъпа играчка с електрически влакчета  :on_the_quiet:

Сaprycorn:
Първото нещо, за което си дадох сметка преди 20 години, беше, че не мога да имам всичко в хобито. Невъзможно е. Затова още тогава си изградих приоритети. Така разсъждавам и сега, не мога по никакъв начин да сметя нито гара, нито депо, като тези, които Нил показва на първата снимка. Но мога да "загатна" част от гарата-първите 3 коловоза, също така мога да "загатна" част от депото, най интересната част-обръщателят! Ако не го направя, със сигурност ще съжалявам!

toniemi:

--- Цитат на: Сaprycorn link=topic=2315.msg40299#msg40299 date=1272301725 ---Първото нещо, за което си дадох сметка преди 20 години, беше, че не мога да имам всичко в хобито. Невъзможно е. Затова още тогава си изградих приоритети. Така разсъждавам и сега, не мога по никакъв начин да сметя нито гара, нито депо, като тези, които Нил показва на първата снимка. Но мога да "загатна" част от гарата-първите 3 коловоза, също така мога да "загатна" част от депото, най интересната част-обръщателят! Ако не го направя, със сигурност ще съжалявам!

--- Край на цитат ---
:good: :good: :good:

Adrian:

точно така , трябва да има приоритети - направи си торното , братле , за да ти олекне !

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия