Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макет на Caprycorn
Сaprycorn:
Идеята ти Филипе, не е лоша, но както сам казваш, проблемът с големия подвижен плот остава. Този плот е с размери около 140 х 50 см и форма на неправилен ромб. Такъв предмет е доста неудобен за прехвърляне всеки път, когато искам да си отворя прозореца (а аз отварям след всяка изпушена цигара). Затова подвижните плотове е най добре да останат сегашните (те са с ширина 12 см), а обръщателя да бъде върху твърда основа :)
jopeto:
Макета си е на човека все пак, идеи много, варианти много, важното е да му е кеф на него. Понеже 98% от нас са ограничени от към пространство, от личен опит съм решил за себеси, че ограничения не трябва да се поставят. Макета е една илюзия и как ще работиш с пространството е голямата мйстория. Замислям се в бъдеще за продължение на макета ми с модули, та за това ще дам една еретична идея. Като гледам концепцията на помещението за обръщатетл има място върху шкавче мини-бар. Практичен, атрактивен модул на колеца.
Спам: Не мога да си редактирам стари постове. По сигнал на Жоро си поправям грешката -"Половината" не "полувината" надявам се да а отпадна от номинациите за наградите!
XRISTO:
Да бе, реализъм и логика в макета се търсят индивидуално, в крайна сметка всеки си прави това, което му харесва най - много.Аз също се кефя на обръщател и бих си сложил и на един коловоз само, щом това ме прави щастлив.Проблема с мястото, уви, понякота е нерешим. :hi:
toniemi:
Заради скапаният прозорец,толкова ядове :angry: :diablo: :diablo: :angry:
Я си го смени с отваряем над нивото на макета :good:
Сaprycorn:
Това са последните виртуални картинки, които качвам в тази тема! Следващите снимки ще бъдат вече само на реалния макет!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия