Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
Първи макет на 760mm
760mm:
:hi:
Der Hetzer:
Имам цял таван пълен с дървения - главно разглобени и потрошени с каратистки боцове и футболни шутове гардероби, шкафове, легла итн.
За размери и от какъв материал са не съм гледал, утре ако имам време може да се кача по светло да разгледам. Цената на всичко е еднаква - 10 лева броя, независимо дали ще вземеш врата от гардероб или парче от чекмедже. За количества - отстъпки.
Ако си наемеш камион - давам ти всичко, което е на тавана (освен дървените неща има стара източногерманска центрофуга и една дъбова бъчва) без тухлите дето съм си ги складирал там за 60 лева. Ако имаш пернишка печка или камина ще изкараш тази и следващата зима с тях.
135 x 75 не знам дали имам, но ще погледна, може пък да намеря 2 еднакви и да ти направя промоция.
Това не е бъзик, офертата е сериозна :hi:
760mm:
Супер. А какъв е шанса в крайна сметка да помогнете на един ентусиаст, желаещ да си започне просто макетче и неразбиращ от материали и това от къде се купува и какво, за да се започне най-лесно? И стига сте ме заяждали за острия ми коментар от миналата седмица. Извинявам се официално за казаното от мен, наистина и двата клуба са страхотни, аз не взимам повече отношение и приемам правилата им.
lokomotion:
Сега,като изключим разни врати на шкафове и гардероби които ти се предлагат(въпреки,че и те стават ако не са лакирани/боядисани)хубав дървен материал можеш да намeриш в строителните хипермаркети(например Baumax).Повечето макети са големи дървени плоскости,повдигнати в краищата с летви,за да се осигури място под тях за кабели,разни устройства и т.н.В Baumax ,например има всякакакъв дървен материал,а и ти го режат според твоите изисквания.Дано да сам ти помогнал поне малко.
760mm:
Си;) Моят първи макет ще е по-скоро sandbox (пясъчник; но на английски се ползва като термин, а на български за сега не е въведено в този смисъл); та ми трябва просто една хубава плоскост. За материал нямам идея; но сигурно всеки става. Ще ги помоля да режат колкото ми трябва и готово :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия