Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
Първи макет на 760mm
mill:
--- Цитат на: 760mm link=topic=2321.msg37749#msg37749 date=1268307520 --- Ще ги помоля да режат колкото ми трябва и готово :)
--- Край на цитат ---
Малка подробност : Като отидеш да си купиш плоскост в строителен хипермаркет си плащаш цялата .Примерно 2 х 4 метра.Ако сакаш да ти я резнат - пак плащаш,за окантване - тоже плащаш ,а остатъка "дръвчето" си го взимаш .Както казва NG - замисли се ;D
760mm:
Мунчо, право казваш, ами тогава какво? Друг вариант не виждам. Това с гардеробите беше мъдро.
n_sirakov:
Здравей ,не знам колко е стабилна тази маса но защо не пробваш с един лист гипскартон с размери 1,2x2м. и цена около 5 лева ,лесно можеш да го изрежеш и да стане 140x80 или 150x90 както искаш. Но ако искаш да го местиш няма да стане защото ще трябва да го закрепиш към масата с няколко рапида.
Der Hetzer:
Еми оти гипскартона - а си се подпрел - а се е избабанясал поне полвината...
дърво или "симона" - тва е истината
Dare_Devil:
Аз пък ще ти предложа XPS - плоскостите са 60х120 см, леки и сравнително здрави са, в твоя случай можеш да използваш 4 плоскости залепени за плота на масата така че да се срещат в центъра и, и след това си ги изрязваш колкото ти трябва. Реже се лесно, поглъща шума... Ако пък не искаш да лепиш по масата можеш да направиш нещо като рамка от летви с две кръстосани летви отдолу, които дапоспират XPS-a когато решиш да сваляш целия пакет от масата.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия