Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout
Пътни знаци
Mixy:
Не намерих тема за пътни знаци и табели, та затова пускам нова. Ето и моите първи творения по въпроса в ТТ:
Един знак се прави за 2 минути. За пробата съм използвал 1.2 mm стоманена тел (нямах 1 mm) и обикновена хартия А4, иначе най-добре на гланцова фотохартия, 170 грама или по-плътна защото обикновената просмуква лепилото и изображението потъмнява. Знаците си ги дръпнах от http://koli.bg/bg/autoextras_12.html, мащабирах ги с PhotoShop и ги отпечатах с най-високо качество на мастилен принтер. Ако се използва лазерен, ще са като светлоотразителни :). След това ги изрязах с ножица, обърхан ги с лице към масата, положих предварително оформената и отрязана тел и капнах малко лепило с карфица. Мисля, че резултатът изглежда доста реалистичен :)
Mixy
Ivo Nedkov:
Добре са станали! :clapping: Мерси за линка за знаците - ще ми трябва. :yes:
Жоро:
Много са хубави. Втората табела особено ме кефи. Само дето стълбовете малко са дебелички, но това се оправя :good:
XRISTO:
Да бе, стопчето е върхът!Дали е някаква сянка или нарочно, ама изглежда изкуствено състарено и реалистично, съответно. :good:
pach:
Станали са мн.добре! :good:
Следващите им боядисай в сивичко/черно/синкаво (егати цвета...трябва да огледаш някой знак на живо и ще разбереш що така го написах) "дръжките" преди да ги залепиш и ще станат отлично!Пък ако ги и омацаш (тоест състариш) с пръски кал и прах ще станат перфектно.
Браво за линка (щот са българските)!
;D ;D ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия