Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout
Пътни знаци
Mixy:
10x :)
@XRISTO: Сянката е от лепилото, не е търсен ефект, ама взе че стана като истински знак от родната ни действителност :)
Следващите ще са на качествена хартия и с по-тънка тел. Готиното е, че дори нещо да се оплеска, знакът просто става "по-истински" :)
Mixy
Mixy:
--- Цитат на: topalov link=topic=2343.msg42181#msg42181 date=1275418092 ---Изрових си един стар файл с пътни знаци, мащабирани в ТТ. Просто теглите и принтирате!
--- Край на цитат ---
Знаците от файла са екстра - мисля, че ще свършат работа дори и на колегите в N. :good:
Mixy:
Важното е да изглеждат добре на макета - едва ли някой ще седне да ги мери с микрометър ;D ;D ;D
hristo_t:
Здравейте! Прегледах темата на колегате за пътните знаци, видя ми се лесно (отстрани винаги е лесно нали знаете) и реших и аз да сътворя нещо. За начало реших да използвам най-разпространените знаци като "Стоп" и "Път с предимство". Знаците ги взех от сайта който колегата е предложил. Мащабирах ги също със фото шоп, отпечатах ги на висока резолюция на лазерният принтер на работа.След това използвах една машина наречена ламинатор.Ламинирах ги с две думи,.Преди да ги изрежа използвах двойно залепващо тиксо,(на гърба на всеки знак). Намерих подходящи ( според мен) пласмасови тръбички и ги залепих. Не претендирам че са най-идеалните но резултата накрая ми хареса.
XRISTO:
Аз пък ти казвам, че са едни от най - реалистичните, които съм виждал! :hi: :hi: :hi:
Е, би могъл да боядисаш сламките сиви или черни, защото тези, които съм виждал аз, обикновено са сиви или черни. ;)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия