Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Проект 06-86 (дали съм се наак*л, май не).

<< < (3/9) > >>

mill:
Ми ето това се казва локомотив,не онази влашка измислица  ;D . По убаво от червеното няма ;) :hi:

anubis:
Zaze, нямаше ли някакав начин да се уголемят фаровете преди това. да си стане досущ като нашенския. не че така изглежда зле!

Gervasii:
Знаех си аз че маестро Тони, ще бъде засенчен някой ден!!!!!!!!!!!!!!

zazo:

--- Цитат на: anubis link=topic=2349.msg39983#msg39983 date=1271886914 ---Zaze, нямаше ли някакав начин да се уголемят фаровете преди това. да си стане досущ като нашенския. не че така изглежда зле!

--- Край на цитат ---

За мен поне е трудна работа. Ако просто се разширят, ще станат доста по-прибрани към корпуса и пак няма да са както трябва. Отделно че и светловодите трябва да се препряват ама това да кажем, че е постижимо.

--- Цитат на: Gervasii link=topic=2349.msg39986#msg39986 date=1271906167 ---Знаех си аз че маестро Тони, ще бъде засенчен някой ден!!!!!!!!!!!!!!

--- Край на цитат ---

Признавам, че съм негов скромен последовател, но за достигане имам бая 'леб да излапам. ;)

mgirginov:

--- Цитат на: zazo link=topic=2349.msg39990#msg39990 date=1271915543 ---

--- Цитат на: Gervasii link=topic=2349.msg39986#msg39986 date=1271906167 ---Знаех си аз че маестро Тони, ще бъде засенчен някой ден!!!!!!!!!!!!!!

--- Край на цитат ---

Признавам, че съм негов скромен последовател, но за достигане имам бая 'леб да излапам. ;)

--- Край на цитат ---

Е, па лапай :spiteful:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия