Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Проект 06-86 (дали съм се наак*л, май не).
zazo:
Я си лапам, ама и мастика пия :drinks:
ivo:
;D с бира ...
toniemi:
--- Цитат на: Gervasii link=topic=2349.msg39986#msg39986 date=1271906167 ---Знаех си аз че маестро Тони, ще бъде засенчен някой ден!!!!!!!!!!!!!!
--- Край на цитат ---
:good: :good: :good: :good: :good:
Така трябва да бъде!
Само че в този случай се работи с готов материал.Само боядисването е заслуга на моделиста,и то е отлично :hi:
Знаете че аз си правя всичко сам,от нулата,на ръка.Мечтаех си някой да ми услужи с оригинални кошове,да отлея за мен и тези които поискат,не с комерсиална цел,но никой не желае.Вече имаме оригинали на 04,06 и 46,но всеки си казва-"аз си имам,другите да си купят".Никой не виня :hi:такъв е живота :(По най-различни причини,не всеки може да си позволи скъпите(300-500лв) БДЖ,макар и китайски моделчета,монопола властва :good:
Добре е станало моделчето ;D :good: :good:
Nikibmw:
--- Цитат на: toniemi link=topic=2349.msg40056#msg40056 date=1271949755 ---
--- Цитат на: Gervasii link=topic=2349.msg39986#msg39986 date=1271906167 ---Знаех си аз че маестро Тони, ще бъде засенчен някой ден!!!!!!!!!!!!!!
--- Край на цитат ---
:good: :good: :good: :good: :good:
Така трябва да бъде!
Само че в този случай се работи с готов материал.Само боядисването е заслуга на моделиста,и то е отлично :hi:
Знаете че аз си правя всичко сам,от нулата,на ръка.Мечтаех си някой да ми услужи с оригинални кошове,да отлея за мен и тези които поискат,не с комерсиална цел,но никой не желае.Вече имаме оригинали на 04,06 и 46,но всеки си казва-"аз си имам,другите да си купят".Никой не виня :hi:такъв е живота :(По най-различни причини,не всеки може да си позволи скъпите(300-500лв) БДЖ,макар и китайски моделчета,монопола властва :good:
Добре е станало моделчето ;D :good: :good:
--- Край на цитат ---
за жалост си напълно прав :wacko:
zazo:
Съвсем кратко "превю", имам още бая работа, все дребни неща, но ще глътнат време.
http://www.youtube.com/watch?v=t4VtIr82Afw
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия