Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Полезни линкове на магазини и сайтове | Useful links to stores and sites
Разни online - местенца
Adrian:
ето едно интересно местенце с инфо за 2 експреса минаващи оттук
тук много интересни галерии
интересни чешки прототипи за KRAKOMOBILA
mitko0888:
bazitov, и ти, и Марио, сте си напарвили някакви странни настройки на компютрите, най-вероятно сте ги оставили че са в щатите. Затова ви дава експортна цена - без ддс + малка такса 3% отгоре.
Цената си е RRP 239 евро, без 15% прави 203.15. И отдолу си пише че е с влючен тамошен 19% VAT. Ако ти го изпращат у нас, ще си платиш толкова. Като му искаш цена от друго място, извън eu, ще даде тези 170 и ще пише че е за експорт. Като напишеш адреса за получаване, цената ще стане каквато трябва.
bazitov:
--- Цитат на: mitko0888 link=topic=235.msg106647#msg106647 date=1486208481 ---bazitov, и ти, и Марио, сте си напарвили някакви странни настройки на компютрите, най-вероятно сте ги оставили че са в щатите. Затова ви дава експортна цена - без ддс + малка такса 3% отгоре.
Цената си е RRP 239 евро, без 15% прави 203.15. И отдолу си пише че е с влючен тамошен 19% VAT. Ако ти го изпращат у нас, ще си платиш толкова. Като му искаш цена от друго място, извън eu, ще даде тези 170 и ще пише че е за експорт. Като напишеш адреса за получаване, цената ще стане каквато трябва.
--- Край на цитат ---
Стигам до същото заключение, но затова им писах да си кажат, не мисля, че е удачно да виждам толкова по-ниски цени :)
Колкото до това дали е настройка се съмнявам, трих cookies, не съм логнат, смених браузъри и т.н. , но нека да си кажат.
Пък накрая темата може да е полезна на някой, който вижда "странни" цени.
П.П. Мда поради някаква причина - виждах цените без ДДС, като минах през едно почти купуване, всичко си дойде на мястото.. само дето чаках едни вагони на Hobbytrain, които в други магазини вече ги има,
и ето такива дребни технически проблеми ще ме побутнат към друг магазин, макар проблемът да си е бил в моя телевизор.
mitko0888:
Това е някъде в location на уиндоуса. Не е в настройки на браузъра.
mgirginov:
Митко, всичко писано по-горе от теб е вярно
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия