Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
И аз да се разпиша, засега само виртуално...
widowmaker:
Засега е само гарата - виртуално, не съм решил дали просто да затворя елипсата (4.4х1.5м) и да се огранича само с маневрена дейност или да я направя модулна и да доразвивам (да направя допълнителни модули) за в бъдеще.
Не съм накачулил още всичко, ще има допълнително сгради и съоръжения, още мисля кое как да е...
Може би ще добавя още релсов материал и ще попроменя едно-друго, че още ме човърка, че може и по-добре.
Постовете не са сложени още, както и някои съоръжения около депото, перони и т.н.
*Вагонната работилница е Фалер 130966, релсовият път - Тилиг.
EMPEROR:
Браво! Похвално! Изглежда наистина добре! :good:
Според мен направи си го този модул и един подвижен затворен контур на малки модулчета :yes:
Сaprycorn:
А кой обръщател си избрал? Roco или Fleischmann?
widowmaker:
Roco-вския мисля да ползвам, гарата е Krakow am see, кенефа е прилежащия към нея, фабриката (както и водната кула) е на Kibri, но ще е без пристройката, ринг депото е Faller-ското, другото е на Auhagen, малкото е Vollmer.
Ще има още сгради, оня ден ми е пристигнал патина сет-а в бг, нали трябва да има и някакво състаряване :)
Имам 4 контролни поста, ще видя кои ще ползвам.
Малко зор ще е да я направя като стандартен модул, ще го мисля, време имам достатъчно, така и така следващите няколко месеца съм все тук, в китай.
KRAKOMOBILA:
Харесва ми. :im_so_happy:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия