Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
И аз да се разпиша, засега само виртуално...
widowmaker:
Не исках да се ограничавам със стандартните радиуси само, а да е някак малко по-"раздвижено".
Най малкия радиус на стрелка е 866мм, изключение е само входната от запад, малкия радиус е 543, големия 934мм.
То така като гледам ще е най добре да го обърна на 180 градуса, гарата да ми е на заден план и да затворя елипсата с модули или със шкафове, както го е замислил Ясен.
XRISTO:
Да ти кажа, аз в началото се залових да купувам стандартните радиуси и прави, пък после взех една флекс - релса за права.Оттогава само флексове поръчвам при Жоро, така наистина би станало по - нестандартно и разчупено, а и се бяга от зависимостите, стига да не се прекалява с остротата на завоите(касаеща ме, защото ще търкалям парни локомотиви). :hi:
widowmaker:
Аз други, освен парни нямам, първа епоха съм.
То и при мене освен завоите извън гарата, които са радиус 543мм, другото е от 866мм нагоре и е за флекс.
Аз също ползвам и флекс стрелки, които са на кит - 85440 и 85450 на Тилиг.
То всичките ми стрелки са от Тилиг китовете, Жоро ми беше казал, че нямало интерес към тях, щото трудно се сглобявали.
Аз проблеми не съм имал, стават си добре като готовите.
XRISTO:
А, аз си купувам редовно от Жоро баузатц стрелки, ама за флекс такива - не бях чувал.Като гледам цифрата 85 на каталожният номер, ще да са "Елит", а аз съм се спуснал в "Стандарт" на Тилиг, защото са доста по - евтинки. :spiteful:
widowmaker:
Да, елит са, просто елит серията е може би най добрият релсов път въобще...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия