Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling

Относно качеството на Marklin

(1/7) > >>

XRISTO:

--- Цитат на: G_GROZ link=topic=1723.msg38865#msg38865 date=1270189293 --- Най - сърдечно каня всички скептици по отношение детайлността и качествата на Мерклин, както и всичко останало да се сблъскат с реалността. :drinks:   

--- Край на цитат ---

В НО ли?...щото Spur1 колекционер почти никой от форума не е и няма да бъде.  ;)

Vlado:
Че кой те кара да бъдеш колекционер в мащаб I? Тук става въпрос да видиш и нещо различно, нещо ново, невиждано, а не да ставаш негов почитател.
А що се отнася до това кой събира в този мащаб - "никога не казвай никога"! Считам, че в следствие сериозната му поява и популяризиране в страната именно чрез сдружението, нищо чудно съвсем скоро да се появи една сериозна дружинка хобисти-фенове, а защо не и сериозни колекции в единица.

G_GROZ:

--- Цитат на: XRISTO link=topic=1723.msg38866#msg38866 date=1270190550 ---
--- Цитат на: G_GROZ link=topic=1723.msg38865#msg38865 date=1270189293 --- Най - сърдечно каня всички скептици по отношение детайлността и качествата на Мерклин, както и всичко останало да се сблъскат с реалността. :drinks:  

--- Край на цитат ---

В НО ли?...щото Spur1 колекционер почти никой от форума не е и няма да бъде.  ;)

--- Край на цитат ---
Абсолютно си прав! Никой истински колекционер в мащаб 1 няма да е във форума по понятни причини! И понеже ние не сме такива,  каним да видим и благородно завидим. Ще дойдат доста хора и не са от форума. А ми казаха, че доста разбират от жп моделизъм и най важното мнооого се кефят на хобито! Колкото до НО, момчетата направиха "каквото можаха" в 1 и продължават да правят. Но понеже не можем да си платим /гара Казанлък струва около 5000лв. с отстъпката/, а в НО колекционерите са много, те си разработват технологии за този мащаб. Доколкото ги познавам и виждам как работят мисля, че ще "успеят". Дано "купите и ви олекне", че и тях криза ги е налегнала. :hi:

optron:
Ееех, не очаквах толкова скоро да се случи... За съжаление няма да мога да присъствам, защото за празниците съм се прибрал в Бургас. Моля да ме извините пред Негово Превъзходителство!
Внимавайте, ако пускате нещо по трасето да не му изгорите моделите - мисля, че повече от 30-на волта не е нужно! А ако самият г-н Бенацо реши да си донесе командната станция - тогава ще е по-лесно...
Ще чакам снимки! ;)

gts.best:
Подкрепям казаното от Владо и Гроздан.
Аз вече ходих, видях, хареса ми и смятам пак да отида.
Поздрави.

P.S. Ако имах 100-200 кв. м. свободна и покрита площ,
може би щях да имам няколко подбрани композиций в
този "едричък" мащаб както и скромен макет.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия